Mario Fresh și Mira, surprinși în noi ipostaze. Ce se întâmplă între iubitul Alexiei Eram și cântăreață

Mario Fresh și Mira, surprinși în noi ipostaze. Ce se întâmplă între iubitul Alexiei Eram și cântăreață
Mario Fresh și Mira, surprinși în noi ipostaze. Ce se întâmplă între iubitul Alexiei Eram și cântăreață. Sursa Foto: Instagram/ @mira și @goldenboymario

Alexia Eram a căzut în capcana unui triunghi amoros. Sunt multe voci care spun că tânăra s-a supărat pe Mario Fresh după ce l-a văzut sărutându-se cu Mira.

Mira și Mario Fresh au lansat în urmă cu câteva luni o colaborare care a scandalizat comunitatea de fani. Cei doi apăreau în videoclip în ipostaza de iubiți și, drept urmare, trebuiau să se sărute.

Mira și Mario Fresh pun din nou paie pe foc

De curând, Mario Fresh și Mira au dansat senzual pe noua melodie a artistului. Videoclipul a ajuns imediat viral pe rețelele de socializare, ceea ce i-a făcut pe fani să nu fie prea încântați de ceea ce au văzut.

Cu toate acestea, cei doi artiști nici nu s-au mai complicat să dea explicații. Cei care îi urmăresc constant pe rețelele de socializare știu că atât Mario, cât și Mira sunt implicați în relații serioase.

@mira E necesar sa aud piesa asta non-stop?! 😂😂😂 @MarioFresh #fyp #dance #necesar ♬ NECESAR Mario Fresh x Renvto – MarioFresh

Mario Fresh are o relație cu Alexia Eram de peste 5 ani și, chiar dacă nu au planuri de căsătorie, relația lor este mai stabilă ca niciodată.

De asemenea, Mira este împreună cu Levi Elekes de mai bine de jumătate de an și pare mai fericită ca oricând. Cei doi porumbei s-au mutat împreună, semn că relația este foarte serioasă.

Ce i-a spus Alexia Eram lui Mario Fresh, după ce a văzut sărutul cu Mira

Sărutul dintre Mario Fresh și Mira a stârnit multe controverse. Invitat în emisiunea „Teo Show”, tânărul artist a mărturisit ce i-a zis Alexia Eram, după ce a aflat de această scenă din clipul muzical.

Fiica Andreei Esca a recunoscut în repetate rânduri că este geloasă, însă atunci când vine vorba de cariera iubitului ei, ea încearcă să închidă ochii la anumite scene, cum ar fi sărutul cu Mira.

Mario Fresh și Mira au fost invitați în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, iar artistul a fost întrebat cum a reacționat iubita lui când a aflat de momentele de apropiere dintre el și artistă. „E ok, îmi place foarte mult piesa. E ok în cadrul piesei”, sunt cuvintele pe care i le-a spus Alexia Eram lui Mario Fresh despre videoclip.

View this post on Instagram

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Urmăriți B1TV.ro și pe