Marius Elisei nu este sigur de sinceritatea partenerei de viață. Oana Roman: „Inclusiv fostul meu soț nu crede că eu nu mint niciodată”

Marius Elisei nu este sigur de sinceritatea partenerei de viață. Oana Roman: „Inclusiv fostul meu soț nu crede că eu nu mint niciodată”
Foto: Facebook/ Oana Roman.

Recent, Oana Roman a dezvăluit un detaliu neașteptat din relația ei cu Marius Elisei. Aceasta a mărturisit că fostul soț, care îi este partener de viață în continuare, nu crede că este sinceră în anumite privințe.

Cu toate acestea, fiica lui Petre Roman subliniază că ea nu minte niciodată.

Oana Roman susține că nu minte niciodată

Este foarte puțin probabil ca un om să nu mintă niciodată, dar Oana Roman susține că este unul dintre ei. Fosta prezentatoare TV spune că alege mereu să fie sinceră, dar recunoaște că mulți oameni nu o cred, inclusiv partenerul ei, Marius Elisei.

Ținând cont de faptul că a trăit multe lucruri în viață și a avut „porția” ei de momente grele, este dificil să crezi că Oana Roman nu a scăpat niciodată o minciună, însă acesta ar fi adevărul, potrivit declarațiilor ei.

În cadrul unui InstaStory recent, vedeta a ținut să le transmită haterilor care ar aștepta s-o prindă cu minciuna că acest lucru nu o să se întâmple, pentru că ea „nu minte niciodată”. Totuși, aceasta este conștientă că mulți oameni nu o cred și precizează că printre ei se numără și Marius.

„Cel mai mare defect al meu este că nu știu să mint”

„Cel mai mare defect al meu este că nu știu să mint. Eu realmente nu mint niciodată, pentru că nu știu și pentru că mama mi-a spus că cea mai bună minciună este adevărul, drept care, nu știu să mint. Deci n-o să mă prindeți cu minciuna niciodată, pentru că nu fac asta, dar e foarte rar să existe un om care pur și simplu nu minte.

Asta este un lucru pe care nu prea îl crede nimeni, inclusiv soțul meu sau fostul meu soț nu crede că eu nu mint niciodată și sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul. Dar eu nu mint. Deci, fetelor cu hate-ul, nu o să mă prindeții cu minciuna niciodată, pentru că eu nu mint. E simplu.”, a transmis Oana Roman pe InstaStories, potrivit Spynews.

Marius Elisei este tatăl fetiței oanei Roman și actualul ei partener de viață, dar cei doi au divorțat oficial în februarie 2021 și nu s-au mai recăsătorit, deși s-au împăcat după doar câteva luni de la separarea legală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:12 - Toni Greblă, după tragediile din Turcia: „Multe clădiri din București sunt cu grad de siguranță scăzut sau foarte scăzut. Ar trebui ca și acest ultim tragic eveniment să ne trezească la realitate”
13:12 - O versiune A.I. a lui Seinfeld care se numește „Nothing, Forever” a avut o săptămână intensă. Fanii au crezut că personajele serialului devin conștiente de sine, apoi a fost interzis pentru transfobie
13:07 - Stăpâni de sclavi din România, arestați în Spania. Cum teroriza banda de exploatatori muncitorii aduși din țară, plătiți cu 25 euro pe săptămână
12:51 - Cutremur, marți, în zona seismică Vrancea. Anunțul oficial al autorităților
12:46 - Theo Rose, mărturisiri despre nunta cu Anghel Damian: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul, să fie pe numele lui”
12:40 - Standard & Poor’s se așteaptă la proteste masive în multe țări europene, pe fondul inflației și scumpirilor / Ce spune agenția de rating despre manifestațiile din România
12:28 - CIA finanțează cercetările în domeniul geneticii și vrea să aducă la viață specii dispărute. Care este motivația geopolitică
12:22 - Victor Rebengiuc, gânduri înainte de a împlini 90 de ani: „Atât timp cât am putere în mine, cât sunt capabil, voi juca!”
12:01 - Kelemen Hunor: Se poate visa la comasarea alegerilor, dar, din punct de vedere constituţional, nu e posibil în acest moment / Eu nu voi candida la prezidențiale
12:01 - Scene cumplite în Siria: sub dărâmăturile cutremurului, cu ultima suflare, o mamă a dat viață unui bebeluș (VIDEO)