Marius Moga știe cine va fi următorul superstar. Juratul dezvăluie marele secret

Marius Moga știe cine va fi următorul superstar. Juratul dezvăluie marele secret
Marius Moga a reușit să-și facă favoriți la SuperStar România

Filmările marelui show SuperStar România sunt în toi. Vocaliștii talentați vor să cucerească publicul și juriul cu interpretările inedite.

Marius Moga, unul dintre cei patru jurați, spune că este în căutarea talentului pur și urmărește să-l descopere în cadrul acestei emisiuni. Artistul spune că a pus ochii pe niște artiști, pe care abia așteaptă să le crească până la nivelul de superstar.

„Pe mine asta mă inspiră mereu, să găsesc un om talentat pe cântat sau chiar pe scris și să-mi vină să produc pentru el. Am găsit câțiva”, spune Marius Moga, în cadrul unui interviu.

Rețeta succesului de la Marius Moga

Interpretul vrea să îi inspiră pe români să creadă în visurile lor și să nu cedeze după primul eșec.

„Dacă tu nu crezi că poți să reușești, nimeni altcineva nu o să creadă”, susține Marius Moga.

Vedeta crede că dacă visul pare câtuși de puțin realizabil și chiar mulți îl consideră imposibil, omul trebuie să treacă mai departe și să demonstreze că „everything is possible”.

Superstarul poate fi….

Marius Moga vine și cu un mesaj, prin intermediul căruia îi îndeamnă pe români să aibă mai multă încredere în ideile proprii și nici nu contează dacă e un fake.

Artistul susține ideea că nu doar un om care cântă poate să fie superstar. Acest titlu poate fi câștigat și de un tată care reușește să-și întrețină familia, în cele mai groaznice situații.

Potrivit acestuia, orice puștan care e intimidat la școală poate să dovedească la toți că a reușit să facă mai mult decât toți cei din clasa lui.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Marius Moga (@iammariusmoga)

Ultima oră
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români