Marius Moga știe cine va fi următorul superstar. Juratul dezvăluie marele secret

Marius Moga știe cine va fi următorul superstar. Juratul dezvăluie marele secret
Marius Moga a reușit să-și facă favoriți la SuperStar România

Filmările marelui show SuperStar România sunt în toi. Vocaliștii talentați vor să cucerească publicul și juriul cu interpretările inedite.

Marius Moga, unul dintre cei patru jurați, spune că este în căutarea talentului pur și urmărește să-l descopere în cadrul acestei emisiuni. Artistul spune că a pus ochii pe niște artiști, pe care abia așteaptă să le crească până la nivelul de superstar.

„Pe mine asta mă inspiră mereu, să găsesc un om talentat pe cântat sau chiar pe scris și să-mi vină să produc pentru el. Am găsit câțiva”, spune Marius Moga, în cadrul unui interviu.

Rețeta succesului de la Marius Moga

Interpretul vrea să îi inspiră pe români să creadă în visurile lor și să nu cedeze după primul eșec.

„Dacă tu nu crezi că poți să reușești, nimeni altcineva nu o să creadă”, susține Marius Moga.

Vedeta crede că dacă visul pare câtuși de puțin realizabil și chiar mulți îl consideră imposibil, omul trebuie să treacă mai departe și să demonstreze că „everything is possible”.

Superstarul poate fi….

Marius Moga vine și cu un mesaj, prin intermediul căruia îi îndeamnă pe români să aibă mai multă încredere în ideile proprii și nici nu contează dacă e un fake.

Artistul susține ideea că nu doar un om care cântă poate să fie superstar. Acest titlu poate fi câștigat și de un tată care reușește să-și întrețină familia, în cele mai groaznice situații.

Potrivit acestuia, orice puștan care e intimidat la școală poate să dovedească la toți că a reușit să facă mai mult decât toți cei din clasa lui.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Marius Moga (@iammariusmoga)

Urmăriți B1TV.ro și pe