Premieră la SuperStar. Smiley i-a șocat pe toți cu ce a făcut sâmbătă seară. Raluka, Moga și Carla’s Dream au rămas fără cuvinte

Premieră la SuperStar. Smiley i-a șocat pe toți cu ce a făcut sâmbătă seară. Raluka, Moga și Carla's Dream au rămas fără cuvinte

Moment surprinzător la Superstar. Smiley, Raluka, Marius Moga și Carlas Dreams sunt pregătiți să asculte noi concurenți și să se bucure de momente spectaculoase.

Unul dintre concurenții înscriși în concurs a fost eliminat de juriu, iar eșecul său s-a transformat într-o șansă pentru pianistul adus să-l acompanieze.

Pianistul Dănuț Firaru a venit la SuperStar pentru a-l acompania pe prietenul său Cătălin Pintea, care nu i-a convins pe jurați cu interpretarea sa, când a încercat să cânte piesa trupei Cargo, „Dacă ploaia s-ar opri”, potrivit superstar.protv.ro.

Dănuț, a făcut o impresie foarte bună și le-a atras atenția vedetelor din juriu, iar Carla’s Dreams l-a întrebat: „Te înscrii în concurs?”

Smiley i-a cerut pianistului să cânte cu vocea. Inițial, acesta s-a scuzat și a precizat că el cântă muzică lăutărească, la nunți.

A acceptat în cele din urmă să interpreteze o piesă: „Ce moment magic”, a exclamat Smiley, la final.

„Băi, Dănuț, toată echipa te-a aplaudat, cameramanii, băieții, toți”, i-a spus Smiley proaspătului înscris în concurs.

„Tu nu înțelegi ce moment magic s-a creat în seara asta. Ești un tip care iubește muzica, care o respectă, care o tratează ca pe mamă, ca pe iubită, cu delicatețe, cu bucurie, cu iubire și cu multă-multă grijă. Pe tine te ajută tot, urechea, fața. Nu e vorba de cum cânți, e vorba de cum simți.

Este un moment unic, în care pianistul devine concurent în locul concurentului cu care a venit să-l acompanieze”, a concluzionat Smiley.

„Despre asta e muzica lăutărească, despre voie bună și tu ai venit cu voia bună, la pachet cu bunul simț”, i-a spus Raluka lui Dănuț Firaru.

Ultima oră
23:54 - În stațiunile din sudul litoralului s-ar putea da undă verde la construcția de clădiri cu mai mult de 9 etaje
23:37 - Incendiu în baia unui apartament din Târgoviște. ISU Dâmbovița: Au fost evacuați 15 locatari
22:49 - Anca Dumitra, dezvăluiri inedite. Frumoasa actriță din „Las Fierbinți” (Pro TV), despre posibilitatea de a deveni mămică: „Când se vrea, se dorește…” (FOTO)
22:20 - A treia extragere la Loteria Vaccinării. Au fost anunțați câștigătorii premiilor din această săptămână
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)