Meat Loaf, autorul celebrei piese „I’d Do Anything for Love” a murit la vârsta de 74 de ani (VIDEO)

Meat Loaf, autorul celebrei piese „I’d Do Anything for Love” a murit la vârsta de 74 de ani (VIDEO)
Foto: Hepta.ro

Celebrul artist Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani, Cântărețul a fost cunoscut în special pentru celebra piesa „I`d Do Anything for Love”, dar și pentru albumul „Bat out of Hell”.

Vestea a fost transmită printr-un comunicat oficial, transmis vineri pe pagina sa de Facebook. Soția lui, Deborah, i-a fost alături în ultimele clipe de viață. Momentan, nu se cunosc detalii cu privire la cauza decesului.

Cântărețul Meat Loaf a murit la 74 de ani

Meat Loaf a devenit cunoscut în special pentru o piesă care a cucerit inimile a milioane de oameni și a tuturor generațiilor. „I’d Do Anything for Love” a fost lansată în 1993, fiind unul dintre hiturile scoate de Loaf pe piață, dar și una dintre piesele care i-a adus milioane de vizualizări pe YouTube și vânzări de albume.

Cu o carieră impresionantă și peste 100.000 de albume vândute, Meat Laof a decedat vineri, iar alături i-au fost soția și cele două fiice, scrie ABC News.

Meat Loaf, carieră impresionantă în lumea filmului

Pe lângă drumul de succes în muzică, Loaf s-a bucurat și de succes în industria cinematografică. Până la 74 de ani, el a jucat în peste 65 de filme, printre ele numărându-se titluri precum: „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”.

Albumul său „Bat Ou of Hell” a rămas, până în prezent, unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)