Românii au Talent 2020. Mecanicul Radu Palaniță a câștigat marele premiu al celui de-al zecelea sezon. Ce va face cu cei 120.000 de euro

Radu Palaniță a câștigat cea de-a zecea ediția a show-ului Românii au talent. Mecanicul auto a interpretat în marea finală melodia lui Frank Sinatra, „My way”.

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 al emsiuniiRomânii au Talent

Radu Palaniță l-a impresionat cu vocea sa, la audiții pejuratul Florin Călinescu și a obținutGoldenBuzz-ul.

Câștigătoruleste bucureștean, lucrează ca mecanic auto și este pasionat de muzică, chiar dacă nu are nici un fel de studii muzicale. Și-a descoperit pasiunea pentru muzicăîn urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke, iar de atunci cântă decâte ori are ocazia și visează să ajungă la inimile oamenilor cu vocea sa.

În urmăcu câțiva ani, Radu a partcipat laVocea României și în ciuda faptului că nu a reușit să câștige marele premiu, acontinuat să viseze că o să ajungă pe marile scene ale lumii.

Ce vrea să facă cu marele premiu de 120.000 de euro

Radu a dezvălui ce plănuiește să facă cu marele premiu. Într-un interviu, el a spus că nu are vise exagerate, ci își dorește să își cumpere o casă și să îi poată ajuta pe cei din jurul său.

„Dacă aș câștiga marele premiu, ce aș face cu banii? Această întrebare își are cu siguranță răspunsul: îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

Siena Vuscan și Mihai Țigaret au câștigat premiile 2 și 3 ale emisiunii Românii au Talent, sezonul 10

Siena Vușcan, fetița de 10 ani care a impresionat o țară întreagă cu harul ei de a cânta operă în limba chineză a obținut locul 2 și premiul de 20.000 de euro.

Mihai Țigaret, adolescentul de 13 ani care cântă la pian s-a clasat pe locul 3 și a primit 10.000 de euro.

Cea de-a zecea finală a show-uluiRomânii au Talent s-a desfășurat în condiții speciale

Din cauza pandemiei de coronavirus, marea finală s-adesfășuratîn condiții speciale, fără ca concurenții să fie prezenți pe scena Românii au Talent. Totul a fost transmis prin apel video, iar cei10 concurenți și-auprezentatnumerele de acasă. Nicijurații nu au fost prezenți în studio, momentele concurenților fiind prezentate de acasă deSmiley și Bartoș și jurizate de Andra, Mihai Petre, Andi și Florin Călinescu.

Tot din cauza restricțiilor provocate de COVID-19, cei 10 concurenți rămași în finala specială au fost cei care au primit Golden Buzz în cadrul audițiilor.

Este pentru prima dată când pelângă premiul întâi de 120.000 de euro, se vor acorda bani șicelor care vor ieși pe locurile2 și 3, în valoare de 20.000 de euroși respectiv de10.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii sezoanelor trecute

Adrian Țuțu, un dansator de hip-hop a fost câștigătorul primului sezon al show-ului de taelnte, în 2012, iar în 2012, magicianulCristian Gog.

În 2013, sezonul treis-a terminat cu victorie pentrudresorul de câiniBruno Iacobeț.În celde-alpatrulea sezon, marele premiu a mers laBrio Sonores, o trupa de muzică din Republica Moldova.

Anul 2015a adus marele premiu unuigrup de trei tinericare au făcut spectacol din rezolvarea cubului Rubik în timp recordTânărasopranăLaura Bretana cucerit publicul în 2016. Al șaptelea mare premiu a mers laLorelai Moșneguțu, o fetiță născută fără mâini și fără femur la ambele picioare.

Ediția a optaa fost câștigat decoregrafulEmil Rengle, iar anul trecutAna Maria Pantaze, o croitoreasă din Bucureștia fost fericita câștigătoare.

Ultima oră
14:12 - Șapte cadre didactice au murit în Olt și Mehedinți. Sorin Cîmpeanu: Decesele au contribuit la decizia unor școli de a trece în online
14:06 - Lista celor aproape 1.800 de localități cu incidență mai mare de 3 la mia de locuitori. Rată record de infectare în Bragadiru, Popești-Leordeni și Voluntari
14:00 - Elwira, soţia lui Mihai Petre, a reușit să-şi îndeplinească cel mai mare vis la „Asia Express”, de la Antena 1
13:53 - Ludovic Orban, despre desemnarea lui Cioloș candidat pentru funcția de premier: „A fost o alba neagra, o cacialma. Evident că nu are majoritate parlamentară”
13:28 - Ludovic Orban a demisionat din funcția de președinte al Camerei Deputaților: „Gruparea demolatoare din jurul lui Cîțu, cu sprijinul președintelui Iohannis, este pregătită să calce în picioare democrația în România”
13:25 - România nu mai are paturi de ATI pentru pacienții bolnavi de COVID-19. 1.676 de locuri sunt ocupate la nivel național
13:18 - Nou bilanț sumbru: 15.733 de cazuri noi de COVID-19 și aproape 400 de decese, în ultimele 24 de ore. La ATI sunt 1.676 de internări
13:03 - Chef Cătălin Scărlătescu, de la „Chefi fără limite” (Antena 1), şi-a surprins fanii. Ce mănâncă, de fapt, în Grecia
12:58 - Valorificarea transportului pe Dunăre și Marea Neagră – soluție pentru comerțul internațional durabil
12:52 - Dominic Friz, apel după explozia prețului la gaze: Fără soluții naționale, Timișoara nu se va putea proteja împotriva acestei furtuni perfecte