Meghan Markle a acuzat familia regală britanică de rasism şi că a adus-o în pragul sinuciderii. Prințul Harry s-a plâns că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare (VIDEO)

Meghan Markle a acuzat familia regală britanică de rasism şi că a adus-o în pragul sinuciderii. Prințul Harry s-a plâns că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare (VIDEO)
Captură Video - CBS

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a acuzat familia regală britanică de rasism și că a adus-o în pragul sinuciderii. Ea a punctat că membrii familiei regale nu au vrut ca Archie, fiul lor, să fie prinț, tocmai din cauza culorii pielii. La rândul său, prințul Harry s-a plâns că familia sa i-a tăiat sursele de finanţare. Totodată, el s-a arătat dezamăgit de comportamentul tatălui său, prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic.

Meghan Markle susține că familia regală britanică a adus-o în pragul sinuciderii

Într-un interviu acordat jurnalistei Oprah Winfrey, Markle a spus că unii dintre membrii familiei regale britanice s-au arătat îngrijorați în fața lui Harry în legătură cu culoarea pielii pe care urma să o aibă primul lor copil, Archie. Ea a mai zis că lui Archie i-a fost negat titlul de prinţ din acest motiv.

„Ei nu au vrut ca el să fie prinţ. Au existat conversaţii despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naşte”, a declarat Meghan, potrivit Reuters.

Meghan a mai afirmat că a intrat „naivă” în această căsnicie, deoarece nu știa ce înseamnă mai precis familia regală, iar după nunta cu Harry a ajuns să aibă gânduri suicidare şi de automutilare. A mai spus, de asemenea, că a cerut ajutor și protecție din partea familiei regale, dar nu a primit nimic.

„Nu mai voiam să trăiesc. Şi acesta a fost un gând foarte clar, real şi constant înspăimântător. Şi îmi amintesc cât de mult m-a alinat Harry”, a mai dezvăluit fosta actriță.

Meghan Markle a acuzat familia regală britanică de rasism şi că a adus-o în pragul sinuciderii

Întrebată dacă a făcut-o pe Kate să plângă, așa cum s-a speculat în presă, Meghan a răspuns: „S-a întâmplat exact invers. Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) era supărată din cauza unui lucru – chestiunea viza rochia unei domnişoare de onoare (prinţesa Charlotte, fiica lui Kate), iar acel lucru m-a făcut să plâng. Şi mi-a rănit cu adevărat sentimentele”. Ea a spus că apoi s-a împăcat cu Kate: „E o persoană bună”.

Meghan a mai anunțat că al doilea copil va fi o fetiță. Ea se va naște în vară.

Prințul Harry: Familia regală mi-a tăiat sursele de finanţare

La rândul său, prințul Harry a spus că familia lui i-a tăiat sursele de finanţare, iar tatăl său prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic, l-a dezamăgit și la un moment dat nici nu i-a mai răspuns la telefon. Între timp, au reluat legăturile.

„M-am simţit cu adevărat dezamăgit. (…) Familia mea literalmente mi-a tăiat sursele de finanţare”, a spus el.

Pe de altă parte, cei doi au vorbit frumos despre Elisabeta a II-a. „Regina s-a purtat minunat cu mine”, a punctat Harry.

Prințul Harry și Meghan Markle au părăsit definitiv casa regală britanică şi nu mai primesc fonduri publice. Totuși,averea lor e estimată la zeci de milioane de dolari.