Mesaj emoționant din partea lui Horia Brenciu la comemorarea a 7 ani de la decesul tatălui său / Cu ce poză și-a emoționat fanii

Mesaj emoționant din partea lui Horia Brenciu la comemorarea a 7 ani de la decesul tatălui său / Cu ce poză și-a emoționat fanii
Foto: Instagram / Masked Singer România

Relația dintre Horia Brenciu și tatăl acestuia a fost una specială. Tatăl său l-a crescut singur după moartea mamei sale. Recent s-au împlinit șapte de ani de la decesul tatălui său, iar Brenciu a postat pe rețelele de socializare un mesaj alături de o poză cu care și-a emoționat fanii.

Cu ce poză și-a emoționat fanii Horia Brenciu

Horia Brenciu este cunoscut pentru caracterul vesel și pozitiv, el fiind văzut foarte rar în momente de sumbre, de tristețe. De curând, Brenciu a postat o poză pe Facebook cu ocazia comemorării a 7 ani de la decesul tatălui său. El a reușit să ajungă la inima fanilor și a strâns mii de aprecieri și sute mesaje.

Nici o zi nu a trecut fără ca Horia Brenciu să se gândească la tatăl lui, iar el a menționat că îi este tare dor să vorbească cu tatăl său și să îi audă vocea, așa cum o făceau în trecut, potrivit evz.ro.

„Au trecut 7 ani de când tata a dispărut de lângă noi și aproape în fiecare zi vreau să-l sun să-i vorbesc despre mine, despre familia mea și despre lumea asta nebună și transformările ei. Ne rămân amintirile, ne rămâne educația, ne rămâne dragostea pe care, acum, o dăm mai departe copiilor noștri. Slavă părinților noștri”, a scris Horia Brenciu pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Președintele CNCD, despre scandările xenofobe de la meciul Sepsi – FCU Craiova: „Stadioanele nu sunt un loc în care să permitem astfel de comportamente de incitare la ură și discriminare” (VIDEO)
23:36 - Șercan, despre Ciucă, Bode și restul plagiatorilor: Ei încearcă să-și poleiască incompetența cu titluri academice obținute prin fraudă, apoi sunt dispuși să demoleze principii și instituții pentru a șterge orice responsabilitate (VIDEO)
22:42 - Ramona Bruynseels s-a înscris în AUR. Ea a candidat în 2019 la președinție din partea formațiunii lui Dan Voiculescu și a spus în campanie că România și Rusia sunt „împreună parte a NATO”
22:18 - DSU a lansat versiunea actualizată a aplicaţiei destinate protecției civile. Raed Arafat: Oamenii să o studieze nu în timpul dezastrului, ci înainte, să vadă cum pot beneficia de ea cât mai mult posibil (VIDEO)
21:33 - Raed Arafat: Lumea a fost avertizată privind codurile de ninsori. Călătoriile trebuiau limitate / E greu de intervenit când e viscol deoarece „tu scoți zăpada și vântul o adune înapoi” (VIDEO)
21:08 - Bărbat arestat după ce a şantajat o femeie cu publicarea de imagini compromiţătoare. Câți bani i-a dat victima
20:47 - Patronul clubului Sepsi: Suporterii Craiovei au scandat numai lozinci rasiste și xenofobe, inclusiv împotriva lui Adrian Mititelu. Au venit pentru scandal
20:15 - Alegeri în Austria Inferioară: Partidul lui Nehammer a luat 39,9%. Formațiunea extremistă FPO se situează pe locul al doilea
19:38 - Întâlnire a liberalilor la Vila Lac, în contextul tensiunilor cu PSD. Nicolae Ciucă le-ar fi spus PNL-iștilor că „rotația se va face ca în protocol” și că „Guvernul a fost performant”
19:00 - Meci de coșmar pentru Ciprian Tătărușanu. Nota primită de român după ce a încasat 5 goluri de la Sassuolo