Mihaela Galani, una dintre cele mai cunoscute vedete fashion din România, a murit la doar 33 de ani

Mihaela Galani, una dintre cele mai cunoscute vedete fashion din România, a murit la doar 33 de ani
Mihaela Galani

Veste extrem de tristă pentru doamnele și domnișoarele care o urmăreau în social media pe Mihaela Galani. Tânăra din Constanța a murit la doar 33 de ani. Ea a fost găsită inconștientă în propria mașină, luni, 3 ianuarie 2022.

Antreprenoarea, creatoarea unui brand de succes în domeniul fashion – un magazin de încălțăminte, a decedat într-un mod misterios. După ce a fost găsită în mașina sa, a fost transportată imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Fondatoarea companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă. Din nefericire, trupul tinerei a cedat.

„Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni”, au transmis reprezentanţii magazinului.

Mihaela Galani a absolvit studii postuniversitare în Comunicare și Relații Interculturale în Spațiul European. Afacerea sa se concentra în special pe pantofi croiți manual, în România. Din managementul companiei mai făuceau parte sora sa, Loredana Romanov.

După comunicarea veștii nefericite, pe scările magazinului din Constanța au fost așezate buchete de flori și lumânări.

Ce s-ar fi întâmplat cu Mihaela Galani. Posibile cauze ale decesului

Monixa, o jurnalistă din Constanța, a publicat un mesaj de condoleanțe.

„Am inima împietrită!

Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele…

Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, desteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos! 🖤

Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi…

Chiar nu știu”, a declarat Monixa.

Potrivit aceleiași jurnaliste, ar fi vorba despre niște „afecțiuni medicale mai vechi” care i-ar fi provocat decesul Mihaelei Galani.

„Asta este esențial acum, nu? Uite, o să te bulversez grav, pentru că DA, era vaccinată. Știi de ce? Pentru că avea de mulți ani de zile o altă afecțiune, care ar fi expus-o altor riscuri în cazul unei eventuale infectări”, a mai răspuns jurnalista unui internaut care a întrebat dacă Mihaela Galani era vaccinată anti-COVID.

Urmăriți B1TV.ro și pe