Mihaela Rădulecu și Felix Baumgartner s-au despărțit? Detaliul care i-au dat de gol (GALERIE FOTO)

Mihaela Rădulecu și Felix Baumgartner formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cu toate acestea, fanii au intrat de curând în alertă și o întrebare a apărut pe buzele tuturor: mai formează cei doi un cuplu?

Suspiciunile privind o ipotetică ruptură între cei doi a apărut după ce fanii au inspectat contul de Instagram al lui Felix Baumgartner. Nu mică le-a fost mirarea acestora când au văzut că pe profilul de Instagram al lui Felix nu mai există fotografii cu Mihaela Rădulescu.

La rândul său, vedeta nu a mai postat nimic cu iubitul ei de aproximativ două luni. Așa că fanii se întreabă dacă nu cumva cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Speculațiile sunt întărite și d efaptul că Mihaela și Felix n-au ezitat până acum să-și arate dragostea în public, dar și în mediul online. Lucru care lipsește cu desăvârșire de ceva timp. Momentan, însă, cei doi nu au infirmat zvonurile despărțirii.

Mihaela Rădulescu, schimbare radicală în stilul de viață

Recent, bruneta a ales să facă o schimbare radicală în stilul ei de viață și să renunțe la rețele sociale. Mihaela a povestit într-un mesaj pe contul personal de Instagram, la finalul lunii mai, de ce a ales să se distanțeze de viața publică și cum o afectează în bine această schimbare.

Vedeta este de părere că o cură de detox, de această dată nu alimentară ci pentru mediul online, este întotdeauna binevenită, mai ales după o perioadă în care toată lumea a petrecut mult timp virtual, din cauza izolării.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului