Cat de bine arată Mihaela Radulescu la 51 de ani (GALERIE FOTO) 

Sursa foto: Instagram/ mihaelaradulescuschwartzenberg

La cei 51 de ani săi, Mihaela Rădulescu se mândrește cu o siluetă de adolescentă. Fosta prezentatoare tv se mândrește de câte ori are ocazia cu abdomenul lucrat și cu un corp tonifiat ca la 20 de ani.

Secretul frumuseții Mihaelei Rădulescu este fericirea

Chiar dacă este extrem de atentă la alimentație și face mult sport, cel mai mare secret al MihaeleiRădulescueste fericirea.

„Cea mai bună dietă e aia în care esti fericit, mănânci ce-ţi place, te simţi bine, iubeşti dacă îţi dau mâna şi soarta şi.. atât. Eu nu mă abţin de la nimic. Mănânc mult mai des şi mai puţin, asta e singura formă de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abţin”,a mărturisit ea în cadrul unui interviu.

Fosta prezentatoare este atentă la alimentație

Totuși, ca să se “spovedească”de micile păcate culinare pe care le mai comite din când în când, vedeta își începe fiecare dimineața cu un suc de legumeși bea ceai verdecughimbir șilămâieîn loc de cafea.

Un alt truc care o ajută să își mențină pielea tonifiată este masajulcu sare de Himalaya, cu care își menține picioarele tinere, iar disciplina este cuvânt de ordine în alimentatia ei, pentru că mănâncă strict3 mese, fără ronțăieli.

„Am înţeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră şi devreme, că gustările dintre mese te fac să mănânci mai puţin şi că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzaţia de saţietate. Ştiu sigur că-mi face bine să beau multă apă şi niscaiva ceaiuri, ştiu să mă abţin de la dulciuri şi ronţăieli, preţuiesc orice aliment neîncărcat cu îngrăşăminte sau pesticide„, s-a confesat vedeta.

În perioada sarcinii, Mihaela Rădulescu pierduse lupta cu kilogramele

Mihaela Rădulescu nu a arătat mereu ca un model. La începutul anilor 2000, vedeta începuse săînfulece cu poftă tot ce prindea, iar în timpul sarcini s-a îngrăsat nu mai puțin de 30 de kilograme.

Ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare afrigiderului, a aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti”, povestea Mihaela Rădulescu.

Totuși, după naștere, prezentatoarea și-a dat seama că a exagerat și a declarat război kilogramelor în plus.

„După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului, am realizat că eram nu numai o mamă fericită, ci şi o grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spunbalenă eşuată”,

Ultima oră
21:51 - Florin Cîțu: Ministerele la care avem probleme serioase cu risipa banului public nici n-au făcut reorganizarea. Nici la Transporturi și nici la Economie nu au fost programe de reformă serioase (VIDEO)
21:44 - Premierul Florin Cîțu: „Congresul PNL se va desfășura în condiții de legalitate” / „Nu ar trebui să existe niciun fel de restricții pentru persoanele vaccinate”
21:37 - Florin Cîțu, mesaj pentru USR-PLUS: De luni voi fi președintele PNL, iar negocierile se vor purta cu mine
21:27 - MAE: Grevă națională vineri la nivelul transportului aerian din Italia. Vor fi perturbate zborurile efectuate pe rute naționale și internaționale
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”
21:20 - Florin Cîțu dă vina pe USR și AUR pentru eșecul campaniei de vaccinare: Un partid care spune că promovează vaccinarea se duce lângă un partid care este împotriva, atunci românii nu mai înțeleg nimic
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19