Mihai Bendeac a uitat de toate scandalurile. Mesaj pentru familia lui Alexandru Arșinel

Mihai Bendeac a uitat de toate scandalurile. Mesaj pentru familia lui Alexandru Arșinel
Foto: Instagram

Mihai Bendeac a aflat de moartea lui Alexandru Arșinel, joi seară, chiar în timp ce juca pe scena Teatrului de Comedie din București. CanCan a obținut primele declarații ale unuia dintre cei mai aprigi contestatari ai regretatului actor.

Mihai Bendeac, mesaj pentru familia regretatului Alexandru Arșinel

De-a lungul timpului, regretatul actor și-a exprimat antipatia față de Mihai Bendeac. Nu de puține ori, cei doi și-au aruncat jigniri și cuvinte grele.

Acum, în al doisprezecelea ceas, Bendeac a îngropat securea războiului și a transmis un mesaj pentru familia lui Alexandru Arșinel.

”Nu le-am considerat niște atacuri. L-am simțit sincer, iar eu am simțit să-i răspund așa. De mult timp am considerat că totul s-a încheiat. Nu l-am cunoscut niciodată personal pe Alexandru Arșinel și nici pe Stela Popescu. Transmit condoleanțe familiei”, a declarat Mihai Bendeac.

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani. Vestea tragică a decesului maestrului teatrului românesc a venit joi seară, de la familia sa.

În ultima săptămână, Arșinel se afla internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Municipal din București, acolo unde medicii au decis ca acesta să fie intubat și ventilat artifical.

Urmăriți B1TV.ro și pe