Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1

Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
Foto: Facebook @ Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, o sursă necontenită de surprize, va face un gest impresionant pentru un concurent pe care l-a întâlnit în al 11-lea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1, care va avea premiera sâmbătă, de la ora 20. Actorul i-a promis concurentului că îi va vira 10.000 de euro în cont până la finalul anului, transmite Libertatea.

Mihai Bendeac i-a promis 10.000 de euro unui concurent de la iUmor

„Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine”, a spus juratul „iUmor” ce s-a întâlnit cu un concurent de pe scena show-ului de la Antena 1.

Nu mică le-a fost surpriza celor prezenți atunci când actorul și-a anunțat intențiile.

„Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro. Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!”, a spus Mihai Bendeac

Identitatea concurentului și gestul cu care l-a impresionat Mihai Bendeac vor fi dezvăluite publicului abia sâmbătă, de la ora 20, pe Antena 1, când are loc prima ediție din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii iUmor.

Așa cum ne-a obișnuit, emisiunea va cuprinde momente de stand-up, dans, teatru, magie și mimă, toate jurizate de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Invitații speciali vor fi și ei nelipsiți.

Regula este simplă, un concurent merge mai departe dacă primește măcar doi de „DA” („Thumbs Up”) dn partea juriului. În fiecare ediție, oncurenții care primesc măcar două reacții favorabile de la juriu vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi, la ora 16.00.

Câștigătorul ediției va fi anunțat la Observatorul de la ora 16 din ziua de luni.

Fiecare ediție de la iUmor va fi însoțită de serialul iMai Mult Umor, iar din în noul sezon Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni. Serialul iMai Mult Umor va fi difuzat săptămânal pe Antenaplay.ro.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“