Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1

Mihai Bendeac, mână spartă. Plăteşte personal, cu 10.000 euro, concurenţii de la iUmor, de la Antena 1
Mihai Bendeac a vorbit cu urmăritorii săi denpe Instagram despre cum ar fi femeia potrivită pentru el și ce își dorește de la ea. Foto: Facebook @ Mihai Bendeac

Mihai Bendeac, o sursă necontenită de surprize, va face un gest impresionant pentru un concurent pe care l-a întâlnit în al 11-lea sezon al emisiunii iUmor de la Antena 1, care va avea premiera sâmbătă, de la ora 20. Actorul i-a promis concurentului că îi va vira 10.000 de euro în cont până la finalul anului, transmite Libertatea.

Mihai Bendeac i-a promis 10.000 de euro unui concurent de la iUmor

„Există oameni care chiar fac asta, care se simt bine făcând bine”, a spus juratul „iUmor” ce s-a întâlnit cu un concurent de pe scena show-ului de la Antena 1.

Nu mică le-a fost surpriza celor prezenți atunci când actorul și-a anunțat intențiile.

„Noi urmează să mai facem o campanie de donații din carte și îți promit că până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro. Și vreau să fac public acest lucru pentru că vreau să îi încurajez și pe alții!”, a spus Mihai Bendeac

Identitatea concurentului și gestul cu care l-a impresionat Mihai Bendeac vor fi dezvăluite publicului abia sâmbătă, de la ora 20, pe Antena 1, când are loc prima ediție din cel de-al 11-lea sezon al emisiunii iUmor.

Așa cum ne-a obișnuit, emisiunea va cuprinde momente de stand-up, dans, teatru, magie și mimă, toate jurizate de Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Invitații speciali vor fi și ei nelipsiți.

Regula este simplă, un concurent merge mai departe dacă primește măcar doi de „DA” („Thumbs Up”) dn partea juriului. În fiecare ediție, oncurenții care primesc măcar două reacții favorabile de la juriu vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi, la ora 16.00.

Câștigătorul ediției va fi anunțat la Observatorul de la ora 16 din ziua de luni.

Fiecare ediție de la iUmor va fi însoțită de serialul iMai Mult Umor, iar din în noul sezon Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16.00 de luni. Serialul iMai Mult Umor va fi difuzat săptămânal pe Antenaplay.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe