Investiţia periculoasă pe care o face Cheloo cu banii pe care îi câştigă la iUmor, de la Antena 1

Investiţia periculoasă pe care o face Cheloo cu banii pe care îi câştigă la iUmor, de la Antena 1
Ce face Cheloo cu banii pe care îi primește de la Antena 1, pentru iUmor / Foto: Facebook / iUmor

Cheloo este unul dintre jurații de la iUmor, iar în fiecare sezon reușeșete să surprindă prin replicile și afirmațiile sale controversate. Deși este un jurat extrem de critic și greu de mulțumit, fanii lui Cheloo îl respectă în continuare, iar foarte mulți dintre ei sunt curioși câți bani câștigă el de la Antena 1, pentru un sezon iUmor.

În timpul liber, Cheloo are o pasiune extrem de periculoasă, este pilot de competiții off road. Din acest motiv, în 2021, s-a regăsit la aproape toate competițiile de profil din România.

Descoperă primele detalii de la începutul Sezonului 11 iUmor. Un invitat special îi vă la mască pe jurați.

Ce face Cheloo cu banii câștigați de la iUmor

Cătălin Ștefan Ion, pe numele real, are o pasiune extrem de mare pentru mașini 4 X 4. Competițiile sunt o pasiune veche, iar prima oară s-a înschis la una în 2006.

Totuși, întreținerea acestor mașini și mai ales a acestei pasiuni este una costisitore, motiv pentru care Cheloo este nevoit să bage bani frumoși în marea lui plăcere. În acest context, artistul investește sume consistente, iar în mai multe rânduri s-a speculat că aici s-ar duce și abii pe care Cheloo îi primește de la iUmor.

Îmi plac multe maşini. Mai exact, cele 4×4. Nu-mi plac maşinile care se târâie pe burtă. Nu mă impresionează un BMW Seria 6 sau un Lamborghini ori un Maserati. Cele care-mi plac îmi plac atât de mult, că nici nu ştiu să le scriu numele corect. Mă simt bine în maşina mea”, declara juratul de iUmor, potrivit Playtech.ro.

Cheloo, la masa juriului de la Antena 1

Cheloo este jurat la iUmor încă de la începutul emisiunii de la Antena 1. El este alături, ediție de ediție de Delia și Mihai Bendeac, unde votează momentele care l-au impresionat cel mai mult sau preferă să respingă concurenții care nu au nimic de transmis.

Cariera în muzică a început-o în urmă cu peste 20 de ani, în 1994. La data de 13 septembrie, așa cum povestea chiar el, trupa Paraziții a înregistrat prima piesă.

Cheloo povestea că la începutul carierei a apelat la mai multe trucuri pentru a face rost de bani, cu care urma să își înregistreze piesele.

Ne-am vândut blugii şi cu banii am făcut prima piesă pe 13 septembrie 1994, Înjur, trasă pe o casetă audio reînregistrată şi cu o copertă făcută cu colaje din ziare. Reacţia a fost pe măsura materialului: slăbuţă”, povestea Cheloo.

Primii bani din muzică, făcuți de trupa Paraziții au fost câștigați în momentul în care au cântat în deschiderea concertelor Wu Tang Kill și 50 Cent. Descoperă cum arată iubita lui Cheloo, alături de care are și un copil.