Cum a reacționat Mihai Bendeac când l-a văzut pe Selly la „iUmor”, sezonul 11, la Antena 1

Cum a reacționat Mihai Bendeac când l-a văzut pe Selly la iUmor, sezonul 11, la Antena 1
Selly, în platoul iUmor, în sezonul 11 al emisiunii de la Antena 1. cum a reacționat Mihai Bendeac / Foto: captură YouTube

Vloggerul Selly a avut o apariție surpriză în sezonul 11 de la iUmor. Tânărul i-a surprins pe jurații show-ului de la Antena 1, iar Mihai Bendeac a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată.

Selly va deschide sezonul cu numărul 11 al emisiunii de la Antena 1 și a pregătit un roast al juraților. Sâmbătă, de la ora 20:00, va putea fi urmărită confruntarea dintre generații, între Selly și Mihai Bendeac.

Cum a reacționat Mihai Bendeac când l-a văzut pe Selly în platoul iUmor

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți tineri din România. El este extrem de popular în rândul tinerilor, însă numele lui a ajuns și pe la urechile celor din vechea generație.

Andrei Șelaru, pe numele său, este cunoscut pentru vlogurile de pe YouTube, pentru muzica lui și mai ales pentru lejeritatea și naturalețe cu care vorbește în public. La iUmor, el vine înarmat cu un roast al celor trei jurați, iar din partea lor va primi cu siguranță reacții total difertie.

Mihai Bendeac a fost juratul care l-a condus afară din scenă pe vloggerul Selly, iar motivul poate fi aflat odată cu premiera noului sezon, de la Antena 1.

În timpul filmărilor pentru acest sezon, actorului Mihai Bendeac i s-a făcut rău în platoul emisiunii.

Când începe sezonul 11 iUmor, la Antena 1

Noul sezon iUmor urmează să înceapă sâmbătă, la Antena 1. Tot atunci, fanii vor afla și cum au reacționat Delia și Cheloo la glumele lui Selly, dar și de ce Mihai Bendeac l-a scos afară din platou.

Sezonul 11 al emisiunii de la Antena 1 va aduce moment de umor, dans, roast-uri, dar și unele dintre cele mai neobișnuite numere, menite să îi impresioneze pe jurații de la iUmor.

Nu vor lipsi nici personalitățile speciale care vor veni în platoul emisiunii cu roasturi pentru cei trei jurații, dar nici momentele mai puțin plăcute, în care concurenții nu se vor ridica la așteptările juraților.

Din juriul emisiunii fac parte Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, despre care s-a mai spus că reușește să câștige sume frumușele de la Antena 1.

Descoperă cine este Andrei Garici, marele câștigător al Sezonului 10.