Mihai Bendeac, motivul pentru care și-a schimbat religia: „Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți?”

Mihai Bendeac, motivul pentru care și-a schimbat religia: Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți?
Foto: captura video.

Mihai Bendeac a făcut declarații bizare despre religie și credință. Comediantul este de părere că, de fapt, credincioșii ortodocși ar fi demni „de milă”. Actorul susține că a trecut la scientologie.

Mihai Bendeac, declarații bizare

„Nu cred în ideea de religie. Mi-e milă de credincioșii ortodocși. Părerea lor despre Dumnezeu este jignitoare. O divinitate absurdă, veșnic îmbufnată, oricând gata să pedepsească, să dea boli cui râde de ea, să blesteme generații întregi pentru o ‘greșeală’ a cuiva…

Așa dobitoc?! Dacă asta ar fi divinitatea… Sunt mai bun. Și i-aș transmite că vreau neapărat în Iad. „Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie.

Nu am o problema cu a răspunde. Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care o folosește. (…) Nu, nu am îmbrățișat ‘altă religie’. Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod?

Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți? Prieteni, dacă vă tăiați o mână sau un picior, vi se schimbă personalitatea? Totul e în minte. Dar nu în cea pe care o știți. Sunteți datori față de voi să știți cine sunteți” , a explicat Mihai Bendeac, potrivit Antena Stars.

Mihai Bendeac pleacă de la Antene

Mihai Bendeac nu mai vrea să se întoarcă la Antene. Celebrul actor pleacă de la filmări pentru a doua oară. Potrivit Cancan, în primăvara anului trecut, actorul a fost la cuțite cu postul TV, după ce ar fi fost înjurat și – atenție – amenințat cu bătaia.

Juratul a „dispărut” pentru că situația este tensionantă și în acest an. Reporterii de la Cancan au descoperit motivul pentru care Bendeac se „ascunde” și cine este colegul de platou de la iUmor care-i poartă sâmbetele comediantului de luni bune.

Pe 15 septembrie s-a dat vestea că Mihai Bendeac nu va mai participa la filmările iUmor. Unele surse menționează că la bază stă un contract solid, în care sunt stipulate clauze de confidențialiate care ajung la sute de mii de euro. Însă, în această perioadă, actorul  încearcă ruperea înțelegerii cu postul TV, refuzând să se mai prezinte la filmări.

Anul trecut, în primăvară, actorul a procedat identic, iar Dan Badea l-a înlocuit în juriul iUmor, sezonul 12, ediția 13. La fel, actorul nu răspundea la telefon și se făcu de negăsit.

Unele surse, din cele mai înalte structure ale Antenei, au subliniat că cineva ar avea un dinte împotriva lui, iar conflictul început anul trecut s-ar fi reaprins, din nou, în urmă cu doar câteva săptămâni. Astfel, Mihai Bendeac este din nou „fugar”.

Urmăriți B1TV.ro și pe