Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru fetițele sale! „Brațele mele vor rămâne larg deschise, pentru totdeauna”

Mihai Morar, scrisoare emoționantă pentru fetițele sale! „Brațele mele vor rămâne larg deschise, pentru totdeauna”
sursa Foto: Instagram

Mihai Morar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de radio și TV din România. Totuși, acesta îmbină cum se poate mai frumos viața profesională cu cea de familie.

Cu ocazia zilei de 1 Martie, Mihai Morar și-a exprimat iubirea față de fetele sale , Mara și Cezara, printr-o scrisoare. Acesta a publicat o fotografie pe Instagram cu fetițele sale și le-a urat acestora să aibă parte de tot ce-i mai frumos în viață.

„MĂRȚIȘOARE ȘI O SCRISOARE DE LA TATI PENTRU DOMNIȘOARE. Iubitele mele, peste câțiva ani, nu mulți, veți primi și flori, și pietre prețioase, și bijuterii, și cuvinte, și fluturi, și lumea, și luna la picioare. E inevitabil. Veți întâlni iubirea, dar și dezamăgirea, veți iubi și vă veți amăgi, veți pluti, veți zbura, dar veți și ateriza forțat. Veți zbura chiar din brațele mele spre alte brațe. Dar brațele mele vor rămâne larg deschise, pentru totdeauna, pregătite să vă prindă oricând. Necondiționat. Până în ziua primul zbor, sunt aici, lipit de voi, ca să clădim amintiri prețioase, ca să învățăm cum e să trăiești în iubire și cum e să așezi iubire în fiecare trăire. Sunt aici ca să știți cât de prețioase sunteți și că, în această viață, nu meritați să primiți de la un bărbat nimic mai puțin decât ați primit de la primul bărbat din viața voastră. Cu dragoste, Tati, primul vostru bărbat”, a fost mesajul transmis de Mihai Morar fetelor sale, pe Instagram.

Tags: