Minodora, despre secretul unei căsnicii fericite și de durată: „Știu că există o limită până la care mă pot duce”

Minodora, despre secretul unei căsnicii fericite și de durată: „Știu că există o limită până la care mă pot duce”
Sursa Foto: Instagram/@minodorarist

Minodora și Liviu au o relație de mai mult de 19 ani, iar cu fiecare zi care trece, se iubesc tot mai mult.

Multe cupluri își doresc o căsnicie ca cea pe care o au ei, astfel că artista a dezvăluit secretul care a ținut aprinsă flacăra iubirii.

Minodora, o persoană împlinită

Relațiile amoroase în lumina reflectoarelor ajung, de multe ori la eșec, mai ales din cauza presiunii mediatice care se pune asupra oamenilor. Însă, Minodora a demonstrat că iubirea și respectul dintre ea și soțul ei sunt mai presus de orice obstacol al vieții, astfel că cei doi sunt alături unul de celălalt de 19 ani. Cântăreața a dezvăluit secretul unei căsnicii perfecte, fiind un exemplu demn de urmat.

Minodora poate să se considere o femeie cu adevărat norocoasă, care are parte de iubire necondiționată de aproape 20 de ani din partea soțului ei. Pentru că mulți se întreabă cum a reușit acest lucru, artista a spus că cel care a ținut-o alături de soțul ei a fost respectul din ambele părți. De asemenea, Minodora a spus că acest lucru trebuie să se întâmple în orice relație amoroasă.

Ingredientul secret pentru o căsnicie fericită și de durată

Așadar, acesta este ingredientul secret de care este nevoie pentru orice relație amoroasă, care să dureze legii nescrise a timpului. Dincolo de asta, Minodora a spus că ea și soțul ei sunt uniți de iubire și de înțelegere, fiind două persoane foarte compatibile.

„Consider că poate de multe ori te iei de drag și nu din super-iubire. Iubirea poate să apară chiar și pe parcurs. Primul ingredient al unei relații de durată este respectul. Eu nu trec peste soțul meu. Știu că există o limită până la care mă pot duce. Din respect, nu mă mai duc peste”, a declarat Minodora, scrie Spynews.

Minodora și Liviu sărbătoresc 19 ani de când sunt alături unul celuilalt la bine și la greu, astfel că vor să sărbătorească acest moment special. Cei doi și-au achiziționat verighete noi, pe care vor să le sfințească la preot.

Urmăriți B1TV.ro și pe