Mircea Badea, mesaj subtil la adresa lui Buhnici: „Uitați-vă la mine…”

Mircea Badea, mesaj subtil la adresa lui Buhnici: „Uitați-vă la mine...”
Foto: Mircea Badea Instagram

George Buhnici nu a fost iertat pentru declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu două săptămâni în cadrul unui interviu care a devenit ulterior viral. În ciuda faptului că a revenit cu un mesaj prin care și-a recunoscut lipsa de maturitate, vloggerul nu a fost uitat, iar vedetele continuă să îl ironizeze în spațiul media cu mesaje mai mult sau mai puțin directe.

Mircea Badea nu a trecut nici el cu vederea declarațiile lui Buhnici și l-a „taxat” cu un mesaj subtil postat pe contul său de Instagram, relatează spynews.ro.

Mircea Badea, ironie la adresa lui Buhnici

Prezentatorul TV, aflat în vacanță cu familia, a postat o fotografie de pe plajă, împreună cu soția sa, Carmen Brumă, ambii îmbrăcați în costume de baie. Mesajul atașat fotografiei a fost clar îndreptat spre George Buhnici: „Uitați-vă la mine, arăt ca un minor!”, făcând aluzie la declarațiile făcute de Buhnici vizavi de Lorena, soția sa.

Fotografia a atras repede atenția susținătorilor și a adunat aproape 8.000 de aprecieri.

Postarea nu este singura din vacanță în care face referire la Buhnici și la cazul mediatizat în ultima perioadă, căci cu trei zile înainte a pus o altă fotografie de pe plajă, cu un mesaj către același destinatar: „A sunat Buhnici….”, a scris Mircea Badea.

Urmăriți B1TV.ro și pe