Mircea Badea nu mai apare la Antena 3. Carmen Brumă a spus tot adevărul

Mircea Badea nu mai apare la Antena 3. Carmen Brumă a spus tot adevărul

Realizatorul emisiunii „În gura presei” şi-a luat o vacanţă. Mircea Badea a lipsit, în ultimele seri, de pe micile ecrane.

A plecat la Poiana Braşov

Omul de televiziune a fost „dat de gol” de Carmen Brumă, partenera lui. Împreună, cei doi sunt părinţii unui băieţel, Vlad. „Am ajuns în vacanță. Suntem în Poiana Brașov în hotelul în care stăm de peste șapte ani și unde ne simțit fix ca acasă. Vlad este convins că aici este a doua noastră casă. O să vă zic și hotelul după ce plecăm„, a spus Carmen Brumă pe Instagram, preluată de dcnews.

Badea a atacat-o pe Michelle Obama

Mircea Badea e cu ochii pe Statele Unite unde are şi el favoriţii săi. Omul de televiziune s-a gândit să-i ofere o mână de ajutor lui Donald Trump, după ce preşedintele SUA a fost criticat de fosta Primă Doamnă Michelle Obama. „Insuportabilă creatură. Ipocrizie la apogeu. Atâta plexiglas în dumneaei accelerează încălzirea globală. Cică urăşte politica :)))) Plus nu suport cartea rasismului jucată de muuulţi milionari care au stat 8 ani la Casa Albă„, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.