Mircea Eremia i-a transmis un mesaj fostei iubite, Maria Lungu de la Survivor: „Sper să își îndeplinească visul”

Mircea Eremia i-a transmis un mesaj fostei iubite, Maria Lungu de la Survivor: Sper să își îndeplinească visul
Foto: Facebook / Mircea Eremia

Mircea Eremia i-a transmis un mesaj de susținere fostei sale iubite, Maria Lungu, concurentă la Survivor România 2023.

Deși dă de înțeles că nu mai sunt nici măcar prieteni acum, Mircea Eremia o încurajează, totuși, pe Maria Lungu și speră să fie învingătoare la Survivor 2023.

Mircea Eremia o încurajează pe Maria Lungu la Survivor

După ce a fost eliminată de la „Puterea Dragostei”, Maria Lungu, care acum este concurentă la Survivor 2023, și-a refăcut viața alături de fratele Alinei Eremia. Însă povestea lor de dragoste nu a durat, foarte mult, iar povestea lor de dragoste nu a durat după câteva luni au decis să pună punct relației. Nu există resentimente între ei și Mircea Eremia îi ține pumnii la Survivor.

Și lui Mircea Eremia i-ar plăcea să meargă la Survivor și a dezvăluit că în trecut a fost contactat să fie unul dintre concurenți, însă nu s-a ajuns la o înțelegere în cele din urmă. Între timp, însă, o susține pe Maria Lungu, fosta sa iubită.

„Noi nu mai vorbim de multă vreme. Nu mai există nimic între noi (n.r.: dă de înțeles că nici măcar o relație de prietenie). Ce pot să zic despre participarea ei? Îi doresc multă baftă în tot ceea ce face. Sper să își îndeplinească visul legat de acest concurs”, a declarat Mircea Eremia, potrivit Viva!.

Mircea Eremia și-ar dori să participe la Survivor

Întrebat dacă există care este cel mai mare impediment de care s-ar putea lovi într-un astfel de concurs, Mircea Eremia spune că indiferent de fobie, el ar putea să depășească orice situație mai anevoioasă. A recunoscut, totuși, că la foame ar fi destul de agitat și nervos.

„Sunt un om care reușește să treacă repede peste orice frică, sunt destul de cerebral ca să pot depăși orice obstacol când mă concentrez. Ca să înțelegi cum funcționez, mie, de exemplu, îmi era frică de înălțime.

Chiar și așa, am sărit de două ori cu parașuta. Reușesc imediat să mă obișnuiesc cu toate fobiile. E clar că există frici când vine vorba de un astfel de concurs… Acolo unde e frică, trebuie să existe și control asupra fricii. Cât despre foame, cred că aș fi câteva zile nervos până m-aș obișnui”, a mai zis Mircea Eremia.

Urmăriți B1TV.ro și pe