Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. „Iată că s-a întâmplat și la noi. Nu ne-am așteptat la acest lucru”

Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. „Iată că s-a întâmplat și la noi. Nu ne-am așteptat la acest lucru”

Mirela Vaida a primit rezultatul testului pentru coronavirus. Din fericire, rezultatul a fost negativ atât al prezentatoarei TV, cât și al colegilor ei din redacția emisiunii. De asemenea, în cadrul emisiunii de vineri, Mirela Vaida a afirmat că Viorel și Veronica Stegaru, infectați cu SARS-Cov-2, sunt sceptici în ceea ce privește boala pentru că nu au simptome.

Mirela Vaida nu este infectată nu noul coronavirus

Mirela Vaida poate răsufla ușurată. Rezultatul testului pentru coronavirus este negativ. Aceasta a afirmat, în cadrul ediției Acces Direct de vineri, că nici colegii ei din redacția emisiunii nu sunt infectați cu SARS-Cov-2.

„Trei dintre cei care vin frecvent aici, în platoul nostru, o colegă din echipa redacției Acces Direct și cei doi invitați, celebri deja, Veronica și Viorel Stegaru, au fost confirmați cu coronavirus. O veste care a picat ca un trăsnet peste noi pentru că, e adevărat, știm de la la alți colegi, știm că se poate, se poate întâmpla oricui, oriunde. Iată că s-a întâmplat și la noi. Nu ne-am așteptat la acest lucru pentru că îi știam că sunt aici. Am trecut noi prin atâtea momente, prin atâtea stări de urgență, din ianuarie și până astăzi. Se pare totuși că Veronica, prin acea plecare a ei de câteva zile acasă, la Blăgești, s-a întors cu acest virus, neavând simptome, dar totuși ceva dându-ne nouă de gândit că ar fi mai bine s-o trimitem la testare și ieri, la orele 16:30, această confirmare s-a adeverit. Tocmai de aceea nu ne-am întâlnit cu dumneavoastră ieri, în direct. Noi, împreună cu toată redacția, am fost și ne-am testat. Vreau să vă spun că s-au efectuat peste 12 teste doar în redacția noastră. Absolut toată lumea s-a testat. Cei care au intrat în contact direct cu Veronica și Viorel Stegaru sunt acum în izolare. Cei de la DSP înțeleg că sunt continuu în legătură cu ei. Tot cei de la DSP sunt în legătură directă și în contact continuu cu Veronica și Viorel Stegaru. Noi, cei din redacția Acees Direct, care am fost și ne-am testat, am primit rezultatele și, din fericire, toate testele sunt negative în ceea ce ne privește”, a afirmat Mirela Vaida.

Veronica și Viorel Stegaru nu cred că sunt infectați cu noul coronavirus

Cu toate acestea, Veronica și Viorel Stegaru, infectați cu coronavirus,sunt sceptici în ceea ce privește acest virus. Drept urmare, Viorel chiar vrea să se întoarcă în emisiune sau să plece acasă.

„Ce mi se pare cel mai grav este că cei doi, cele două victime ale acestui coronavirus, Veronica și Viorel Stegaru, sunt cei care nu au dorit inițial să accepte, propabil că au fost în faza de negare și asta pentru că nici nu au simptome, Viorel chiar nu are niciun simptom, spune că totul este o făcătură, că el vrea să vină la emisiune sau să plece acasă. I s-a spus clar că el este purtător de acest virus și că și chiar dacă la el simptomele nu-și arată efectele, asta nu înseamnă că nu poate să contamineze pe altcineva”, a mai declarat Mirela Vaida.