Mirela Vaida, trecut sfâșietor. Drama pe care a trăit-o după patru ani de căsnicie: A fost foarte greu

Mirela Vaida, trecut sfâșietor. Drama pe care a trăit-o după patru ani de căsnicie: A fost foarte greu
FOTO: Instagram: Mirela Vaida

Mirela Vaida se bucură de o carieră în teatru și în televiziune, dar și de rolul de femei și mamă. Totuși, nu sunt mulți cei care știu trecutul vedei și mai ales care cunosc drama prin care prezentatoarea de la Antena 1 a trecut.

Mirela Vaida a povestit recent, într-un interviu, drama și momentele cumplite cu care s-a confruntat după patru ani de căsnicie. Ea a recunoscut că inițial s-a concentrat pe carieră, dar mai apoi și-a dorit copii.

Pentru vedeta de la Antena 1 nu a fost ușor să rămână însărcinată, înaintea fetiței ei Carla, ea a mai pierdut două sarcini, după cum a mărturisit ea.

„Păi dacă eu m-am măritat la 27 de ani, copiii au venit la 33 de ani. Destul de târziu. Vreau să zic aşa, până la 30 de ani am fost mai preocupată de job, de carieră. La 29 de ani am intrat în Antena 1, un proiect zilnic care îmi lua toată energia, care îmi lua tot timpul şi nu gândeam în vremea aia la copii. Şi când am vrut să fac copii, doi ani de zile nu am putut…sau chiar trei.

Mirela Vaida, dramă după patru ani de căsnicie

După ce mi-am rezolvat toate problemele, după ce am pierdut două sarcini, am reuşit să rămân însărcinată cu Carla şi să o aduc pe lume.

După aceea am zis, Doamne, dacă pot să fac acum, să nu pierd timpul, să mai fac încă unul. Cine ştie ce se întâmplă. (…) A fost cel mai greu. Noi mâncăm prost, ne stresăm, organismul trebuie pregătit, nu doar fizic, ci şi emoţional. (…) Copilul când vine trebuie să fie primit într-un cuib, în linişte.

Chiar e o pregătire spirituală din punctul asta de vedere. (…) După ce piezi două sarcini, foarte greu îţi revii. Din cauza calităţii vieţii care e din ce în ce mai slabă, femeile nu mai au aceeaşi putere de a naşte copii”, a povestit prezentatoarea de la Antena 1, potrivit Ciao.ro.

De 11 ani, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru Burca. Prezentatoarea a mărturisit în numeroase rânduri că are o relație specială cu soțul ei, chiar dacă de cele mai multe ori părerile lor sunt diferite.

Tags:
Ultima oră
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde anumite derapaje și atacuri la persoană, precum cele la care am asistat / Menținerea unității partidului e esențială
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot
09:16 - Gina Pistol a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre divorţul care a marcat-o