Momente de groază pentru Mihai Bendeac. Actorul a apelat la ajutorul poliției: „Asta s-a întâmplat din pură răzbunare”

Foto: Facebook/Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac  a trecut prin clipe teribile. Celebrul actor a fost nevoit să apeleze la ajutorul oamenilor legii.

Ex-juratul de la iUmor a depus o plângere la poliție, după ce i-au fost furate oglinzile de la mașină. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Oana Moșneagu și Vlad Gherman, imagini incendiare din dormitorul actorului (foto)

„Nu știu cum au fost ultimele zile pentru voi, dar pentru mine au fost foarte interesante. Mi s-au furat oglinzile de la mașină. Asta s-a întâmplat din pură răzbunare. Și m-am dus la secția de poliție și am făcut acolo plângere”, a mărturisit Mihai Bendeac pe rețelele sociale.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acum mulți ani, vedeta a semnat contractul cu Antena 1. Actorul încasează sume uriașe de bani. Comediantul a refuzat oferta concurenților și a rămas fidel postului care l-a făcut renumit.

„Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru ‘Românii au talent’.

Și anul acesta am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid, că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie”, a spus Mihai Bendeac, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
15:13 - Înalții oficiali germani vor vizita România: „Dorim să continuăm să ne conectăm la nivel european… ”
14:57 - BMW atrage atenția că interzicerea importurilor de gaze rusești va bloca industria auto: „Nu doar BMW, ci întregul sector se va bloca”
14:54 - Expert în securitate: FSB și GRU știu că Rusia pierde războiul și se pregătesc pentru era post-Putin
14:44 - Adrian Chesnoiu: Nu sunt premise ca în România să avem o criză alimentară! Sunt permanent în contact cu fermierii și procesatorii pentru a mă asigura că necesarul de consum intern este stabil
14:39 - Volodimir Zelenski, după ce zeci de civili ucraineni au decedat în urma atacului aerian din regiunea Cernigov: „Acești oameni nu vor avea niciun viitor”
14:27 - Volodimir Zelenski a cerut, la Davos, mai multe arme pentru Ucraina și sancțiuni „maxime” împotriva Rusiei. Forța brută, spune el, va stăpâni iar lumea dacă invazia rusă rămâne fără răspuns
14:25 - Maria Zaharova susține că emblematicul roman „1984” al lui Orwell arată cum trăiesc oamenii în Occident: „Am crezut că descria totalitarismul/El scria despre prăbușirea ideii de liberalism”
14:23 - Prima sentință pentru armata rusă a fost emisă: ce pedeapsă a primit Șișimarin pentru încălcarea legilor de război
14:04 - Momentul in care soldații ucraineni distrug armamentul invadatorilor ruși (video)
14:00 - Sharon Stone a dominat covorul roşu de la Cannes. Actriţa în vârstă de 64 de ani a stârnit admirația publicului