Oana Moșneagu și Vlad Gherman, imagini incendiare din dormitorul actorului (foto)

Foto: Facebook/Vlad Gherman.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu nu își mai ascund relația. Cei doi petrec tot mai mult timp împreună și nu încetează să posteze imagini provocatoare pe rețelele de socializare.

Se pare că actorii sunt de nedespărțit. Celebra „Andreea” din serialul „Adela” a apărut în ipostaze incendiare în clipul iubitului său. Tinerii s-au sărutat pasional și au jucat în mai multe scene intime. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

Citiți și Cum se relaxează Gina Pistol când nu o vede nimeni. O ajută Smiley? (foto)

„În mai puțin de zece zile piesa era gata. Este prima piesă la care lucrez și eu, atât pe text cât și pe linia melodică, aducând o bucățica din viața mea și în aceasta melodie”, a povestit Vlad Gherman despre melodia „Fără tine”.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman susțin că nu formează un cuplu și că sunt doar prieteni, după cum a declarat chiar actrița din serialul Adela. Bruneta a povestit că sunt doar buni prieteni, ea cu Vlad Gherman, Mara Oprea și Alecsandru Dunaev.

Totuși, cei doi „prieteni” au ridicat și mai multe semne de întrebare atunci când au plecat împreună în vacanță în Zanzibar. Oana și Vlad au postat numeroase poze pe rețelele sociale, iar ea chiar a adăugat și o fotografie amuzantă în care apare colegul său de platou.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
18:54 - Premierul Estoniei: O pace negociată prost pentru Ucraina e o pace proastă pentru noi toţi. Concesiile făcute agresorului duc la războaie. Am făcut greșeala asta deja de trei ori
18:48 - Ministerul rus al Apărării susține că portul Mariupol a fost complet deminat. Peste 12.000 de obiecte explozive și arme au fost găsite
18:40 - România oferă motorină, benzină și păcură pentru Republica Moldova din rezerva de stat: „Este un ajutor care va consolida, va creşte securitatea energetică”
18:21 - Rusia trece la un sistem de educație „de interes național”. Ministrul rus al Învățământului Superior: „Viitorul aparține propriului nostru sistem de educație unic”
18:17 - Vladimir Putin a vizitat pentru prima dată soldați ruși răniți în războiul din Ucraina (VIDEO)
18:17 - Suedia nu finanţează și nu înarmează organizaţii teroriste. Premierul Magdalena Andersson, răspuns la acuzațiile Turciei
18:02 - Cristian Bușoi: OMS și UE trebuie să-și consolideze coordonarea. Lecțiile învățate în pandemie să fie transformate în reguli și soluții de acțiune pentru viitor
17:53 - Şefa Comisiei Europene „nu se aşteaptă” ca ţările europene să ajungă la un acord privind embargoul asupra petrolului rusesc
17:41 - Judecătorul Cristi Danileț a fost exclus pentru a doua oară de CSM din magistratură
17:39 - Tot mai mulți profesori vor grevă generală. Simion Hăncescu (FSLI): E ridicol ce se întâmplă… Luptăm pentru vreo 200 de lei în plus la salariu (VIDEO)