Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)

Momente pasionale între George Burcea și Viviana Sposub. Vedeta a purtat rochie de mireasă și totul s-a întâmplat într-un platou TV (VIDEO)
Foto: colaj Instagram / Viviana Sposub / captură YouTube / Bravo ai stil!

Deși s-a zvonit că s-ar fi despărțit, Goerge Burcea și Viviana Sposub sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi au fost protagoniștii unor momente pasionale de senzație, chiar în platoul emisiunii Bravo ai Stil, de la Kanal D.

Actorul George Burcea și Viviana Sposub le-au arătat tuturor că dragoste lor este mai puternică ca oricând.

George Burcea și Viviana Sposub, momente pasionale în rochie de mireasă

Sâmbătă seara, în cadrul galei de la Bravo ai stil! George Burcea și Viviana Sposub a simulat o nuntă, moment în care și-au făcut declarații de dragoste și s-au lăsat duși de valul pasiunii, uitând că totuși se află în fața camerelor.

Proba din gala a constat în defilare în rochie de mireasă, iar vedeta și-a adus iubitul în platou, unde au făcut mare show.

Sigur că cei doi au fost întrebați despre o posibilă căsătorie, iar în acest context Viviana a anunțat că „Mai așteptam puțin”.

Actorul, declarație de dragoste în fața întregii țări

George Burcea a făcut și o declarație de dragoste, în fața camerelor, ca să vadă toată țara.

Te iubesc de mor, iar toți cei care au dat sau vor da cu magicul și mega folositul hate nu sunt decât acele persoane care-și doresc tot ce noi avem. Și știi de ce? Pentru că ei sunt conștienți că niciodată nu vor putea avea așa ceva”, a spus George Burcea, după ce Viviana l-a somat să îi facă o declarație de dragoste.

Viviana Sposub, concurentă în noul sezon Bravo ai stil! Celebrities

Viviana Sposub, una dintre cele mai sexy apariţii din zona showbiz-ului, a dat lovitura! Focoasa brunetă a lăsat Pro TV şi a semnat cu concurenţa. După ce a făcut parte din echipa emisiunii „Vorbeşte lumea” şi după ce a participat la „Ferma”, iubita lui George Burcea nu şi-a mai găsit locul la postul din Pache Protopopescu.

Astfel, Viviana Sposub a dat imediat curs ofertei primite de la o altă staţie mare din România, ce plăteşte bani grei pentru vedetele sale. Fata de 24 de ani a semnat cu Kanal D, unde va participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ultima oră
00:15 - Judo: Alexandru Raicu a câștigat medalia de bronz la turneul de Grand Slam de la Paris
23:49 - Mai multe persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean Satu Mare pentru a cere explicații despre moartea unei tinere gravide. Medicii spun că starea femeii s-a deteriorat rapid
23:10 - Marius Șumudică a revenit cu victorie în Turcia și a făcut spectacol la conferința de presă, dar e atacat de un fost translator: „Ne insultă țara pe la spate”
22:53 - Beatrice Mahler: Am triplat consumul de oxigen față de valul 3 / Măsurile suplimentare din spital ne creează o stare de confort care a lipsit în trecut
22:31 - Gina Pistol și fetița au plecat din casa lui Smiley
22:14 - Principalul suspect pentru uciderea parlamentarului britanic David Amess, audiat ore întregi de forțele antitero. BBC: Un nou atac terorist e încă „probabil” în Marea Britanie
21:43 - Manifestație împotriva fascismului la Roma, cu circa 200.000 de persoane. Demonstranții au cerut interzicerea grupului Forza Nuova (VIDEO)
21:17 - Vlad Voiculescu: Singura coaliție posibilă pentru USR PLUS, cea cu PNL și UDMR. Dacă nu se vor întoarce la negocieri până în cursul zilei de duminică, probabil veți vedea un guvern USR PLUS în Parlament (VIDEO)
20:58 - Un tânăr dat în urmărire națională a fost împușcat de polițiști. Bărbatul încercase să fugă de oamenii legii
20:41 - Alexandru Rafila: Ne așteptăm la un număr și mai mare de morți. Problema e durata valului 4, nu atingerea vârfului său