Momentul neașteptat surprins de o cântăreață la nunta fostului partener care a înşelat-o (VIDEO)

Momentul neașteptat surprins de o cântăreață la nunta fostului partener care a înşelat-o (VIDEO)
Sursa Foto: Instagram/@alexandrastarr

Alexandra Starr, o tânără artistă din California, a povestit cum a ajuns să cânte la nunta fostului iubit fără să știe acest lucru.

Cântăreața le-a spus internauților de pe TikTok că avusese o relație de cinci ani cu mirele, iar în momentul în care şi-a dat seama că bărbatul a fost infidel, a pus capăt.  Se pare că acesta s-a căsătorit chiar cu fata cu care a înşelat-o.

Surpriza pregătită de o artistă la nunta fostului iubit

Tânăra a explicat că atunci când şi-a dat seama la nunta cui va cânta a realizat că este un „semn”, dar și ocazia perfectă pentru a se răzbuna.

Aceasta și-a ascuns faţa, a stat cu spatele la invitaţi şi a găsit şi alte metode pentru a nu fi deconspirată, până în momentul în care a început să cânte. De asemenea, Alexandra Starr a ales o melodie specială pentru a-l demasca pe mire. Este vorba de piesa „Before He Cheats” (n.r. înainte să înşele), interpretată de celebra vedetă Carrie Underwood, potrivit antena3.ro.

Tinerii căsătoriți au început să danseze, iar în momentul în care au realizat că este o „capcană” au confruntat-o pe cântăreaţă, iar aceasta a luat un pahar de apă şi i l-a aruncat în faţă fostului iubit.

Clipul video de pe TikTok a avut 5,5 milioane de vizualizări

@alexandra_starr Replying to @tamerillo ♬ original sound – alexandrastarr

Alexandra Starr este mândră de „răzbunare”, chiar dacă nu a fost plătită pentru eveniment și a fost concediată.

Urmăriți B1TV.ro și pe