Motivul pentru care Smiley, Andreea Esca și Shelly nu au dat casting pentru filmul „Ramon”: „Partea cea mai grea a fost…”

Motivul pentru care Smiley, Andreea Esca și Shelly nu au dat casting pentru filmul „Ramon”: „Partea cea mai grea a fost...
Foto: Facebook / Pavel Bartos

Pe data de 3 februarie va debuta în cinematografe filmul lui Pavel Bartoș – „Ramon” – în care carismaticul actor are rolul principal.

Pentru acest film, Pavel Bartoș, care este coscenarist și producător, a cooptat vedete de primă mână, dar și vedete care își joacă propriul rol și pe care el și le-a dorit în „Ramon”, așadar nu au dat casting.

„Ramon”, din 3 februarie în cinematografie

Pavel Bartoș și-a luat colegii de la PRO TV în filmul său, „Ramon”, ce va rula pe marile ecrane din data de 3 februarie. Andreea Esca, Shelly și Smiley nu au dat casting pentru a apărea în Ramon, primii doi jucându-și propriul rol, în timp ce Smiley interpretează tot un rol de cântăreț. Actorul, care a semnat și scenariul acestei producții, spune că cel mai greu a fost să găsească finanțare.

În data de 3 februarie, fanii comediilor spumoase, condimentate cu romantism, dar și cu acțiune, sunt așteptați la cinematograf, la premiera filmului lui Pavel Bartoș – „Ramon” -, regizat de Jesus del Cerro.
Într-un interviu pentru viva.ro, actorul vorbește despre filmul său, în care joacă rolul principal. Bartoș a dezvăluit ce i-a fost cel mai greu, dar și care sunt vedetele care nu au dat casting pentru filmul Ramon. În producție mai apar Carmen Tănase, Elvira Deatcu și Andreea Vasile.
Întreat „De ce Ramon?”, actorul a precizat că: „De ce nu? O să vedeți în film de ce „Ramon”. De ce proiectul „Ramon”? Pentru că am crezut în acest personaj. Cred în acest tip de personaj care nu știe – e om sau super erou. El e un om simplu, dar pus în situații excepționale. Și atunci reacționează ca atare. Ramon este un personaj care binedispune, un film care binedispune, în care te vei regăsi. De la copilul de 8 ani până la cel de 118 ani. Se regăsesc și tânărul, și îndrăgostitul, și puștanul, pentru că are de toate.

Filmul are acțiune, are emoție, are iubire, are comedie, are de toate. Cred. Și, în primul rând, are cel mai bun ingredient. Îl are pe regizorul Jesus del Cerro care, după atâtea succese – ‘Miami Beach’, ‘Hawaii’, ‘Ho, ho, ho’- s-a încumetat să facă, poate, filmul lui de cel mai mare succes. Zic acum pentru că mă aude (regizorul – n.red.). De aceea vorbesc așa despre pelicula „Ramon” și regizorul ei”, potrivit Viva!.

Smiley, Andreea Esca și Shelly nu au dat casting

În ceea ce privește costurile producției, Pavel Bartoș a menționat că: „Ca să aduni o echipă, pe care am adunat-o eu, și să filmezi în atâtea locații, nu numai în București, dar și în altă parte, te costă. Și atunci trebuie să ai bani. Într-adevăr, partea cea mai grea a filmului a fost să caut resursele necesare ca să pot face un astfel de film, ca să am o astfel de echipă. Să filmezi în două camere, să ai un Adrian Silișteanu, și așa mai departe… Dar a meritat tot efortul.

A meritat tot efortul să căutăm, să ne zbatem, să găsim toate resursele. Și, tocmai de aceea, îi invităm pe spectatori să vină să cumpere bilet la „Ramon”, să se bucure în număr cât mai mare. Că poate va veni următorul, va veni alt film. Așa vor veni toate. Mă bucur că lumea vine la filmul românesc și, bravo!, îi felicit pe cei de la „Teambuilding”. Și pe toți cei care fac filme românești, care aduc public la cinematograf. Bravo!

În timp ce restul distribuției a participat la casting, Andreea Esca, Smiley și Shelly nu au fost nevoiți să treacă de preselecții. Prezentatoarea de știri și cunoscutul vlogger își joacă propriile roluri în film, în timp ce Smiley are rolul unui cântăreț, așadar nu a mai fost nevoie de casting în cazul lor”.

Legat de cum au recționat colegii săi atunci când au fost aleși, Pavel Bartoș a spus că: „Bine, în afară de Smiley, Andreea Esca și Shelly, restul au dat casting. Și s-au bucurat tare mult. Pentru că nu știu, dar toți, când le-am povestit și le-am citit scenariul, au spus: ‘Mamă, chiar îmi doresc să joc într-un astfel de film’. Și am fost foarte fericit și eu că ei au acceptat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe