Nicolae Botgros, în lacrimi, la nunta fiului său cu o tânără de 24 de ani: „Lidia avea să-i spună astăzi ‘La mulți ani'”

Nicolae Botgros, în lacrimi, la nunta fiului său cu o tânără de 24 de ani: Lidia avea să-i spună astăzi 'La mulți ani'
Foto: captura video.

Sărbătoare frumoasă în familia Botgros. Corneliu și aleasa inimii sale, Angela, au jucat o nuntă ca la moldoveni, cu tradiții și obiceiuri frumoase, muzică bună și bucate alese, notează tv8.

Nicolar Botgros, în lacrimi

Aranjamentele florale deosebite, candy barul delicios, băuturile aromate se pliau perfect cu tinerii însurăței, care erau mai emoționați ca niciodată.

Deși fericit pentru copiii săi, maestrul Nicolae Botgros avea ochii triști și înlăcrimați.

„Mă-ncearcă cel mai greu motiv care-l cunoaște toată lumea – sunt socru mare singur. Dar ce n-ar fi, cum n-ar fi, în suflet predomină bucuria copilului. Am simțit că la noi în casă a mai venit cineva.

Cu siguranță, Lidia avea să-i spună astăzi ‘La mulți ani’. În momentele când trăia încă Liduța, ei plecau amândoi. Și uitați-vă că acuma s-au schimbat vremurile, ei pleacă de mânuță amândoi din casa mea, iar eu mă întorc în casa mea singur.”

Corneliu Botgros, fiul faimosului dirijor Nicolae Botgros, s-a căsătorit cu Angela, femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții.

După o nuntă ca în povești, familia Botgros a făcut un gest incredibil în onoarea regretatei Lidia Bejenaru, mama fiului artistului. Nunta a avut loc la Chișinău, la fel și petrecerea la care au participat mulți invitați, printre care și cântăreți de muzică populară.

Corneliu Botgros, gest incredibil, în ziua nunții

Corneliu Botgros s-a căsătorit pe 22 septembrie cu aleasa inimii sale, iar cei doi au decis să facă și o oprire la cimitir pentru ca fiul lui Nicolae Botgros să-i aducă un omagiu mamei sale, Lidia Bejenaru, care s-a stins din viață în anul 2021.

Într-o postare pe Facebook, Mariana Ionescu Căpitănescu a anunțat că nunta lui Corneliu Botgros a avut loc. Tot ea a fost cea care a și distribuit primele imagini cu mirele Corneliu și mireasa Angela.

„Sunt onorată să particip la celebrarea căsătoriei lui Corneliu Botgros și a Angelei. Să le urăm: Casă de piatră! Fericire și noroc!”, a scris pe Facebook cântăreața de muzică populară.

Tot ea a surprins inclusiv momentul în care membrii familiei au mers la Chișinău, la mormântul Lidiei Bejenaru, pentru a se reculege.

„Împreună cu familia Botgros, un moment de reculegere la mormântul Lidiei Bejenaru Botgros”, a scris Mariana Ionescu Căpitănescu

Urmăriți B1TV.ro și pe