Nicoleta Nucă plănuiește să adopte doi copii, un băiețel și o fetiță. Cântăreața ar prefera ca unul dintre ei să provină din Africa

Nicoleta Nucă plănuiește să adopte doi copii, un băiețel și o fetiță. Cântăreața ar prefera ca unul dintre ei să provină din Africa
Foto: captură Instagram

Nicoleta Nucă se gândește serios să adopte un copil. Cântăreața vrea să devină mămica unui băiețel și a unei fetițe.

Pe lângă faptul că artista se pregătește de nuntă, ea ar vrea să își mărească familia. Vedeta ar vrea ca unul dintre cei doi copii să provină din Africa.

Rămâne un plan de viitor

Nicoleta mai are de așteptat până își poate pune planul în aplicare, deoarece în prezent se concetrează mai mult pe carieră și consideră că mai are de lucru până când va putea juca rolul de mamă.

„Este adevărat, am rămas în continuare la aceeași părere (n.r. își dorește să adopte un copil). Îmi doresc foarte mult la un moment dat, bineînțeles este un plan de viitor, nu se va întâmpla în viitorul apropiat acest lucru, dar cam acestea sunt planurile.

Mi-ar plăcea să fie băiețel și fetiță. Unul dintre ei mi-ar plăcea să fie și de o naționalitate diferită, din Africa probabil. Și de la noi din țară (n.r. să adopte), dar și din afară, nu am preferințe în privința asta, nu exclud niciuna din variante.”, a explicat Nicoleta Nucă, pentru spynews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră