Niculina Stoican a fost sunată de amanta soțului ei. Interpreta de muzică populară a spus tot: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”

Niculina Stoican a fost sunată de amanta soțului ei. Interpreta de muzică populară a spus tot: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”
Sursa Foto: Facebook

Niculina Stoican a trecut printr-un moment de răscruce atunci când a fost sunată de o femeie, care susținea că are o relație cu soțul ei.

Niculina Stoican a venit cu un anunț după 30 de ani de căsnicie

Artista, în vârstă de  51 de ani, este căsătorită de ani buni cu Vasile Stănescu, cu care are și un băiat, Vlad. De altfel, Niculina Stoican a recunoscut în urmă cu ceva timp, că a fost înșelată de soțul ei.

Cu toate că relația celor doi nu a fost întotdeauna roz, au reușit să treacă peste toate obstacolele.

N-am fost o persoană geloasă și nici soțul meu nu e. Gelozia e începutul posesivității. Cred că pasiunea e o formă insipidă a iubirii. Femeile l-au plăcut și au atras atenția. Eu am fost mândră, pentru că cea care era la brațul lui eram eu.

Am primit telefoane: „Știi, soțul tău mă iubește”. I-am spus: „Foarte bine. Să mă suni să-mi spui că soțul meu te iubește când pe tine o să te cheme Stănescu și pe mine n-o să mă mai cheme Stănescu.

Niciodată nu am simțit că se întâmplă ceva. Întotdeauna am fost iubită de soțul meu”, a declarat Niculina Stoican la Antena Stars, potrivit click.ro.

Niculina Stoican: „Iubirea de cuplu înseamnă dependență”

Îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvălui în cadrul unui interviu care este secretul unei căsnicii fericite.

Nu aș da pentru nicio pasiune din lume relația pe care o am cu soțul meu. Trebuie să cauți în subconștientul tău, să vezi dacă, după săptămâna în care ești plecat, te trimite sufletul și mintea într-un loc în care este și celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detașezi și să îți fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependență. Te duci la dependență dacă respecți, ajuți, ții cont de celălalt și îți pasă de el”, a spus Niculina Stoican, la Etno TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe