Noi dezvăluiri despre iubirea dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci. Unde le era ”cuibușorul de nebunii”

Noi dezvăluiri despre iubirea dintre Ion Dolănescu și Nadia Comăneci. Unde le era ”cuibușorul de nebunii”
Sursa Foto: www.impact.ro.

Cunoscutul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, și Nadia Comăneci, una dintre cele mai apreciategimnaste din lume, a stârnit curiozitatea oamenilor. Cei doi se iubeau foarte mult și trăiau o poveste de dragoste ca în filme, iar de multe ori se ascundeau în locuri pe care nimeni nu le-ar fi bănuit. Cum a decurs povestea lor de dragoste?

Locul secret în care se iubeau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu

Nadia Comăneci (58 de ani)și Ion Dolănescu au trăito poveste de dragoste intensă.Pe vremea când erau celebri și foarte apreciați, cei doi s-au iubit cu patimă în vremea anilor‘80. În plus, se vehiculează că Nadia și Ioan Dolănescu ar fi fost la un pas de căsătorie,dar din păcate, regretatul interpret de muzică populară a încetat din viațăpe data de 19 martie 2009,la vârsta de 65 de ani. De curând însă, au apărut noi informații despre relația celor doi.

Relația dintre ei a debutat pe vremea când gimnasta de aur avea 25 de ani. Celebrul artistera mai mare decât Zeița de la Montreal cu 17 ani,iar Nadia era o sportivă de renume și peste hotare. Nadia Comăneci și Ion Dolănescu nu putea sta foarte mult timp unul fără celălalt. De cele mai multe ori, cei doi amorezi fugeau pe litoral pentru a se feri de ochii curioșilor. Un alt loc în care se simțeau foarte bine era la casa unui fin de-al artistului, cunoscut și ca ”Finul de la Garoafa”, locuință care se află lângă județul Focșani,în localitatea Garoafa.Se pare că ar fi fost adevăratul cuibușor de nebunii al celor doi. Prietenii lui Ion Dolănescu știau despre toate acestea, mai ales că mergeau împreună la petreceri. Eraunedezlipiți și topiți unul după celălalt.Cu Nadia, Dolănescu ar fi mers și la altar, dar soarta a avut alte planuri pentru ei.

„S-au iubit enorm, în ciuda diferenței de vârstă. Nadia era nelipsită de la petrecerilelui. Când voiau să fie doar ei doi, plecau la Garoafa”,au declarat surse pentru click.ro.

Când s-a produs ruptura între cei doi?

Legătura dintre Nadia și Dolănescu s-a pierdut în momentul în caretalentatagimnastă a decis să plece în Statele Unile ale Americii. Chiar dacă s-au despărțiti, ei au păstrat o relație frumoasă de prietenie. Cântăreţul iubit de milioane de români a plecat dintre noipedata de19 martie 2009,după ce a suferit un stop cardiac.Un echipaj SMURD s-a deplasat la locuinţa acestuia, în Capitală, unde timp de o oră s-a încercat resuscitarea artistului.

În ceea ce o privește pe Nadia Elena Comăneci, sportivase află în prezent la vârsta de 57 de ani, fiind prima gimnastică din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, susținut la Monreal în 1976. În noaptea dintre 27 și 28 noiembrie 1989, aceasta a trecut ilegal granița româno-maghiară, iar în cele din urmă a solicitat azil politic la guvernul Statelor Unite. Românca s-a măritat cu Bart Conner, în anul 1996, iar la vârsta de 44 de ani a dat naștere unui băiețel pe nume Dylan Paul, notează Impact.ro.