Andreea Mantea a plecat de la emisiunea „Puterea Dragostei”. Uite cine îi ia locul frumoasei prezentatoare în sezonul 3 (GALERIE FOTO)

Sursa Foto: Instagram/ Andreea Mantea

Veste tristă pentru fanii emisiunii Puterea Dragostei! Cel de-al treilea sezon al show matrimonial nu va mai fi prezentat de Andreea Mantea, spre dezamăgirea tuturor.

Andreea Mantea a locuit în Turcia pentru filmările emisiunii Puterea Dragostei

Pentru a fi gazda emisiunii, Andreea Matea se mutase în Turcia, alături de fiul ei în vârstă de 5 ani, pe întrega perioadă a filmărilor.

După primele 8 luni petrecute departe de casă, frumoasa bruneta a început să resimtă dorul familiei, așa că producătorii i-au promis că vor muta emisiunea în România, însă pentru că s-au înregistrat audiențe mult peste așteptări, sezonul 2 a început mult mai repede decât era prevăzut, la numai câteva zile după ce se încheiase primul, așa că n-a fost timp pentru construirea unui decor adecvat în țară.Așadar, Andreea Mantea a trebuit să mai stea încă un sezon în Turcia.

Pentru a o consola, șefiii-au mărit salariul, iar potrivit speculațiilor din presă, Mantea primea nu mai puțin de 20.000 de euro pe lună.

Pe lângă venitul colosal, Kanal D a cazat-o pe prezentatoare într-un duplex de lux, unde avea și câteva angajate care se asigurau că Mantea nu are nici o grijă: pe lângă bona fiul ei, două femeiîi făceau menajul și îi găteau prezentatoarei.

Cine este noua prezentatoare de la „Puterea Dragostei”

Noua moderatoare de la Puterea Dragostei va fi Cristina Mihaela Dorobanţu, frumoasa concurentă de la „Bravo, ai stil!”.

„Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenţi, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îşi caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenţilor!”, a spus Cristina Mihaela Dorobanţu.

Cine este Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii matrimoniale de la Kanal D

Cristina Dorobanțu a devenit celebrăîn urma participării la emisiunea „Bravo,ai stil!”.Visul ei a fost dintotudeauna să apară pe micul ecran, chiar dacă are un Master în Dreptul Afacerilor.

Frumoasa șatenă prezintă a avut și o rubrică de fashion, în cadrul emisiunii Teo Show, numită „Secrete între fete”. În plus, ea a apărut și la brațul lui Victor Slav, în calitate de parteneră de dans la emisiunea Îmi place dansul. Tânăra este și una dintre cele mai urmărite persoane din România pe Instagram, unde promovează diverse produse de îngrijire personală.

La începtutul anului, Cristina Dorobanțus-a despărțit de iubitul cu care avea o relație de 6 ani , iar la scurtă vreme s-a îndrăgostit de Paul Lung, un bărbat care deține mai multe afaceri, printre care și o firmă de închirieri de mașini de luxși una care produce energie electrică.

Ultima oră
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)
17:30 - Simona Halep, decizie radicală după apariția variantei Omicron: „Nu vreau să risc nimic”
17:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața (VIDEO)
16:47 - MAE: Ambasada din Pretoria și Consulatul General de la Cape Town gestionează situația a 39 de români
16:28 - Un bilet la Bucharest Christmas Market, între 5 și 7 lei. Cât costă intrarea la târgurile de Crăciun din marile orașe europene