Noul sezon „La Casa de Papel” va începe producția în august. Este a cincea parte a serialului, dar și ultima

Noul sezon „La Casa de Papel” va începe producția în august. Este a cincea parte a serialului, dar și ultima
FOTO: imdb.com/ Money Heist

Netflix a anunțat producția sezonului cu numărul cinci pentru unul dintre cele mai îndrăgite seriale ale platformei. „La Casa de Papel” va începe producția pentru ultima parte a poveștii din Spania în luna august, iar pentru moment se cunoaște doar distribuția și perioada în care vor începe filmările.

Fanii serialului care l-au făcut extrem de cunoscut pe „Profesor” se bucură de vești minunate, însă au parte și de o noutate mai puțin plăcută. Cei de la Netflix au anunțat oficial că sezonul cu numărul cinci este și ultima parte a producției, scrie Paginadeseriale.ro.Având în vedere modul în care s-a încheiat sezonul cu numărul patru, fanii așteaptă cu siguranță ultima parte și răspunsurile la toate întrebările.

Primele, dar și cele mai noi detalii despre ultimul sezon „La Casa de Papel”

Producătorul executiv, dar și creatorul serialului fenomen produs de Netflix, a explicat faptul că echipa a avut nevoie de aproape un an în care să vadă cum l-ar putea pune pe El Profesor în dificultate și mai ales cum ar putea face acțiunea și mai interesantă. „Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Rezultatul este partea 5 din La Casa de Papel. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon”, a explicat el pentru sursa citată anterior.

Producția sezonului cinci va începe la data de 3 august, iar două nume noi se adaugă în lista personajelor. Este vorba despre cei doi actori, Miguel Ángel Silvestre și Patrick Criado.

Mai mult decât atât, celor două nume se adaugă distribuția pe care o cunosc deja fanii serialului:Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía).