Nuntă mare în familia Becali! Cine sunt mirii?

Nuntă mare în familia Becali! Cine sunt mirii?
Foto: Hepta.ro / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Vasile Geambazi, fostul finanțator din acte al FCSB-ului și nepotul lui Gigi Becali, este aproape gata de însurătoare.

Cine l-a determinat pe nepotul lui Becali să se însoare

Cea care i-a furat inima lui și familiei sale este Gabriela Pavel, fostă jurnalistă și PR de succes în lumea mondenă a Capitalei. Gabriela Pavel este gata pregătită să intre în familia latifundiarului din Pipera, acolo unde și-a găsit și o bunică de suflet, pe Alexandrina Becali.

Vasile Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, are o relație de mai bine de trei ani cu fosta jurnalistă.

Vasile Geambazi a divorțat de fosta lui soție, Alina, cu care are doi copii. Divorțul a avut loc fără mare tam-tam, pe cale amiabilă, la notar, după ce fosta soție l-ar fi înșelat pe nepotul latifundiarului.

Ulterior, nepotul patronului de la FCSB a fost văzut în compania mai multor femei cu care însă nu a avut relații foarte serioase.

Asta până în urmă cu trei ani, atunci când a întâlnit-o pe Gabriela Pavel. Cei doi par că se înțeleg de minune. Click! a aflat că Vasile Geambazi se pregătește de o nuntă ca în povești, iar mireasa va fi una cu adevărat spectaculoasă.

Viitoarea mireasă este foarte atașată de mama lui Gigi Becali

Până una alta, Gabriela a intrat și la inima familiei lui Gigi Becali. Viitoarea mireasă se înțelege de minune cu Alexandrina Becali, mama latifundiarului din Pipera, care i-a luat locul în sufletul ei bunicii sale, pe care a pierdut-o cu mai mulți ani în urmă.

„Când ai un dor de bunica cu care ai crescut, care ți-a fost ca o mamă, Dumnezeu îți scoate în cale o bunică de suflet.

Un înger pe Pământ, care mă mângâie și mă privește așa cum o făcea și bunica mea”, a scris Gabriela Pavel, emoționantă, postând pe Instagram o poză cu bunica de suflet, pe care o strânge la piept, chiar din biserica ridicată de Becali în Pipera.

View this post on Instagram

A post shared by Gabriela (@gabriela_pavel_)

Viitoarea mireasă din familia Becali, Gabriela Pavel deține o cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București și, timp de aproximativ șapte ani, a lucrat în presa sportivă.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora celebrului Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. În 2013, nepotul latifundiarului din Pipera a câștigat un proces important, fiind despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro.

La mijloc s-a aflat un teren de peste 20 de hectare situat în Voluntari, care fusese retrocedat.
Vasile Geambazi a fost și patronul în acte al FCSB-ului.

Acesta i-a cedat, însă, lui Gigi Becali acțiunile. Acesta a pus pe picioare și controlează FCSB Academy, “pepiniera” clubului patronat de Gigi Becali.

Urmăriți B1TV.ro și pe