O braziliancă și-a creat un „bărbat ideal”. Femeia s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă

O braziliancă și-a creat un bărbat ideal. Femeia s-a căsătorit cu o păpușă de cârpă
Foto: captura video.

Meirivone Rocha Moraes din Brazilie are gusturi mai puțin obișnuite. Brazilianca s-a îndrăgostit de o păpușă de cârpă, confecționată de mama ei. Mai mult, femeia spune că s-a căsătorit cu  păpușa „Marcelo” pe care îl adoră. Cei doi au devenit părinți.

Femeia suferea din cauza singurătății

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa ,ea. E minunat să fiu căsătorită cu el”, a declarat Meirivone, notează publicaţia britanică The Sun.

Meirivone are 37 de ani și este fericită alături de „Marcelo”. Mama acesteia i-a făcut un cadou special atunci când femeia s-a plâns că e singură şi nu are cu cine să danseze. Femeia și-a oficializat relația și a avut o nuntă de vis, cu 250 de invitați.

„Marcelo”, un bărbat ideal

„Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”, spune Meirivone despre cadoul mamei sale.

Singurul defect pe care îl are Marcelo e faptul  că nu câștigă bani. Femeia e nevoită să aibă grijă de bugetul familiei.

„Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a mai spus femeia, citată de click.

Urmăriți B1TV.ro și pe