O concurentă din echipa „Războinicilor” a părăsit Survivor: „Jur că nu-mi vine să cred!”

O concurentă din echipa „Războinicilor” a părăsit Survivor: „Jur că nu-mi vine să cred!”
O concurentă din echipa „Războinicilor” a părăsit Survivor. Sursa: Facebook/Survivor Romania

Un membru al echipei Războinicilor a fost eliminat, primind cele mai puține voturi din partea publicului. Concurenta a fost luată prin surprindere de decizia telespectatorilor.

Luni seară, a fost rândul Războinicilor să propună spre eliminare, astfel încât Elena Matei și Oana Ciocan s-au duelat pentru un loc în echipă, potrivit viva.ro.

Elena Matei, eliminată de la Survivor

Războinica a fost propusă de Blaze spre eliminare și a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor, spre suprinderea ei și a membrilor echipei.

„Nu-mi vine să cred! Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu! Jur că nu-mi vine să cred!”, a spus Elena Matei, cu ochii în lacrimi.

Elena Matei s-a remarcat ca fiind o luptătoare încă din timpul show-ului „Chefi la cuțite”, unde a fost permanent îndrăgită și susținută de cei de acasă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Elena Matei (@elenaamatei)

Doi concurenţi Survivor, trimişi în exil

Faimoșii și Războinicii au fost nevoiți să-și trimită câte un coechipier în exil, preț de două zile.

Un Faimos si un Razboinic vor fi trimisi in exil de catre un membru al tribului lor. Cei doi exilati nu vor participa la jocurile rămase în această săptămână. Vor participa doar la consiliile de nominalizare și eliminare. Cei doi vor ieși din exilare inainte de consiliul de eliminare al săptămânii”, a spus prezentatorul Dan Pavel, în consiliul de urgență convocat după jocul pentru recompensă câștigat de Faimoși.

Din tribul Faimoșilor, concurentul care a dus punctul în cel mai bun timp a fost Natalia Duminică. Ea l-a trimis în exil pe CRBL. La Războinici, Ștefania Ștefan l-a trimis în exil pe Relu Pănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe