Radu Banciu, despre tatăl Emmei Raducanu: „Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a cunoscut-o pe chinezoaică”

Radu Banciu, despre tatăl Emmei Raducanu: „Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a cunoscut-o pe chinezoaică
Radu Banciu / Foto: captură Look Sport

Radu Banciu a oferit o declarație care a devenit virală în online. În vizorul jurnalistului Look Sport a intrat tatăl Emmei Raducanu, campioana de la USR Open 2021.

„La doi ani înțeleg că a plecat giuleșteanul de taică-su din Canada spre Londra. Mare finanțist, înțeleg, rapidistul nostru. Ion, pentru presa străină Ian. Atât de tâmpiți sunt unii, nu au pic de cultură. Peste tot vezi că îl cheamă Ian. Așa îl cheamă prin Anglia sau Canada. Pe el îl cheamă Ion, să fim corecți aici.

Chinezoaica noastră, da, evident. Pentru că pe maică-sa o cheamă Renee. Atenție, se scrie cu doi de e aici, indiferent de dicționarul în care te uiți. Înțeleg că și asta se ocupă tot cu domeniul finanțelor.

Tatăl Emmei Raducanu s-a împrietenit cu chinezoaica la bancă, precum cei din Casa de Papel

Acuma să mă ierte, cred că taică-su dăduse un jaf la o bancă. Așa a ajuns finanțist. Și la banca la care dăduse el jaful, chinezoaica lucra. S-au împrietenit ca ăia din Casa de Papel (n.r. – serial Netflix) și s-au dus în Marea Britanie.

Se uită la Emma Răducanu englezii cum se uitau la regină când avea 23 de ani. Inclusiv regina, inclusiv premierul Angliei au felicitat-o. Ea e româncă, România și China ar trebui să scrie. Nu Canada, nu Marea Britanie. Sigur, are accent englezesc pentru că e de la doi ani acolo”, a declarat Radu Banciu.

Cine este Emma Raducanu

Emma Raducanu s-a născut în Canada, la fel ca Bianca Andreescu și locuiește în Marea Britanie, de la vârsta de doi ani. Tatăl tinerei în vârstă de 18 ani este un român care și-a schimbat numele, stabilit în Regatul Unit, iar mama jucătoarei este o chinezoaică.

În urmă cu câteva luni, Emma Raducanu încă dădea examene la școală, la matematică, economie, și de asemenea, până de curând, nici măcar nu jucase în vreun turneu important WTA. Tânăra a recunoscut că părinții ei sunt destul de stricți când vine vorba despre școală.

Bunica sportivei locuiește în centrul Bucureștiului, oraș pe care Emma îl vizitează de câteva ori pe an. Ana Ivanovic este jucătoarea de tenis preferată a Emmei Raducanu. De asemenea, îi place și de Simona Halep.

Ultima oră
20:46 - PSD: Dacă PNL, USR și UDMR sunt de acord cu un armistițiu politic și-și asumă cele 10 măsuri urgente, atunci și noi ne vom alătura acestui demers
20:25 - Gheorghe Falcă: Coaliția PNL-USR-UDMR este cea firească, dar există și varianta negocierii cu PSD pentru un guvern minoritar până în primăvară. Blocajul este în lipsa de comunicare a liderilor de partide (VIDEO)
20:21 - De ce a încheiat, de fapt, fratele lui Ludovic Orban colaborarea cu Klaus Iohannis. Explicația fostului premier despre decizia consilierului prezidențial (VIDEO)
20:20 - Oana Zăvoranu, în depresie și fără bani: „Poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro?”
20:14 - Ludovic Orban: Mă și amuză când îl aud pe Florin Cîțu spunând că nu mai ia decizii în PNL un singur om, când tocmai asta e acum – Un singur om ia decizii în partid și acela e Klaus Iohannis. Cîțu n-are nicio autoritate (VIDEO)
20:03 - Ludovic Orban: Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD. Probabil că acesta este motivul real pentru atitudinea sa încrâncenată împotriva mea (VIDEO)
19:47 - Ludovic Orban: Prezența lui Nicolae Ciucă pe listele PNL drept candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)
19:46 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis poate ajunge în situația de a-i fi contestat mandatul de președinte, dacă el perpetuează în mod artificial criza (VIDEO)
19:38 - USR nu vrea alegeri anticipate. Mesajul lui Dacian Cioloș, despre o eventuală revenire la guvernare, alături de PNL și UDMR
19:38 - Ana Maria Mocanu, infectată cu noul coronavirus. Boala se manifestă ciudat: „Am simțit niște mâncărimi foarte puternice”