O vedetă de la Pro TV a luat decizia radicală. De ce a renunțat la actorie și cum s-a călugărit

O vedetă de la Pro TV a luat decizia radicală. De ce a renunțat la actorie și cum s-a călugărit
Foto: Pixabay.com

Viața i-a adus o surpriză de proporții fostului actor Andrei Ciopec. Vedeta de la Pro TV a renunțat la cariera pe scenă și pe micul ecran și a decis să se călugărească. Schimbarea a fost una majoră, așa cum a precizat chiar el, iar decizia radicală i-a transformat în totalitate stilul de viață.

Andrei Ciopec, cunoscut din serialul Triplusec a făcut anunțul în 2019, iar recent a oferit o serie de declarații cu privire la modul în care se simte. Fostul actor a mărturisit că schimbarea nu a fost una ușoară, având în vedere că stilul de viață s-a schimbat în totalitate.

Vedeta de la Pro TV a renunțat la cariera pe micul ecran și s-a călugărit

Actorul Andrei Ciopec a trecut la viața monahală, iar în prezent este călugăr la Mănăstirea Sihăstria Putnei.

„Începusem să fiu cât de cât cunoscut, câștigam bine. Și, din punct de vedere lumesc, la acea vreme, nu a fost nimic care să mă împlinească mai mult decât actoria. Însă, în mine creștea un dor de Dumnezeu din ce în ce mai mare (…) A fost o trecere destul de bruscă de la un tip de viață la un alt tip de viață. Nu este ușor să renunți la tot și să pleci într-o zi din mijlocul Bucureștiului la o mănăstire. În vârful muntelui, la 1400 de metri, lăsând în urmă tot ce ai făcut și tot ce ai fost sau cel puțin ai crezut că erai”, a declarat el pentru Basilica, potrivit Ciao.ro.

Andrei Ciopec și Andrei Dumitrescu / Foto: Facebook / Andrei Dumirescu / Basilica.ro

Andrei Ciopec, fosta vedetă de la Pro TV se bucura de o carieră în ascensiune

Vedeta de Pro TV se bucura de o carieră în ascensiune atunci când a luat decizia radicală. În vârstă de 32 de ani, tânărul a jucat în serialul Triplusec și a fost, alături de Loredana Groza, unul dintre jurații de la „Cântă acum cu mine”.

El a jucat alături de nume mari din România, precum Oana Pelea și Victor Rebengiuc, dar și alături de staruri de la Hollywood precum Steven Seagal, Armand Assante și Dolph Lundgren.

El nu este singurul actor care a renunțat la cariera pe scenă ori pe micul ecran în detrimentul vieții monahale.

Pe lângă Andrei Ciopec, Mihai Coadă, Ovidiu Cuncea și Dragoș Pâslaru au simțit această chemare și au decis să se călugărească.

Ultima oră
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii
10:13 - Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”
09:53 - Gheorghe Flutur: Ne dorim să se termine cât mai repede criza politică. PNL nu merge la Cotroceni fără o soluție clară (VIDEO)
09:52 - Papa Francisc, întrerupt din predică, pentru a i se cere boneta. Cum a reacționat Suveranul Pontif (VIDEO)
09:47 - Certificatul verde, obligatoriu în Bulgaria pentru toate activitățile în spații închise. Guvernul de la Sofia ia în calcul și un lockdown dacă noile restricții nu dau rezultate
09:38 - Lidia Buble nu mai încape în haine! Cât s-a îngrășat interpreta la „Asia Express”
09:20 - Analiză DSP Iași: Vârful valului 4, atins la jumătatea lunii noiembrie. În ianuarie va fi și un al cincilea val pandemic