Oana Roman a făcut anunțul că mama sa va suferi o intervenție chirurgicală complicată: „Am nevoie de gândurile voastre”

Oana Roman a făcut anunțul că mama sa va suferi o intervenție chirurgicală complicată: „Am nevoie de gândurile voastre”
Foto: Instagram

Mioara Roman se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care Oana Roman trece prin momente foarte dificile. În ultima perioadă starea mamei sale s-a înrăutățit, astfel încât au devenit tot mai frecvente internările în spital.

După o săptămână în care mama ei a fost internată, din nou, în spital, Oana Roman a anunțat că cea care i-a dat viață va ajunge pe masa de operație. Astăzi, Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată, potrivit anunțului făcut de fiica ei pe rețelele de socializare.

Mioara Roman va suferi o intervenție chirurgicală dificilă

Oana Roman este foarte afectată de ce se întâmplă cu mama ei. De data aceasta ea și-a înștiințat urmăritorii că Mioara Roman urmează să treacă peste o intervențiecomplicată, fără a oferi alte detalii.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei din mediul online.

Timp de un an, mama sa a ajund de urgență la spital de 4 ori. Cea mai recentă internare a avut loc la în prima zi a lunii septembrie, la doar câteva săptămâni după precedenta spitalizare, care venise în urma unei accidentări grave pe care a suferit-o mama vedetei, în complexul de recuperare în care se află de mai mult timp.

Oana Roman este mereu lângă mama sa

Oana Roman a mărturisit că în ultima săptămânii a fost dedicată mamei sale, iar unii urmăritoi au criticat-o pentru că își lasă familia singură.

„V-am spus că atunci când mai apare câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (…) Da, de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine”, a spus vedeta.

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, este fosta soție a lui Petre Roman. Cei doi au fost căsătoriți din 1974 până în 2007 și o au împreună pe Oana Roman

Urmăriți B1TV.ro și pe