Oana Roman a slăbit 20 de kilograme și a spus că va trece printr-o intervenție chirurgicală: „Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face”

Foto: Instagram / Oana Roman

Oana Roman a ținut un regim care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme, iar acum este pregătită să treacă printr-o intervenție medicală pentru a rezolva problema cicatricilor de pe abdomen. Aceasta a mărturisit că nu este adepta operațiilor, însă este „obligată” să treacă prin această procedură.

Vedeta a mărturisit că a apelat și la diferite proceduri de remodelare corporală pentru a o ajuta să scadă în centimetri. Deși este mulțumită de felul în care arată în prezent, Oana Roman a spus că mereu a fost „la fel de veselă și binedispusă”, chiar și cu câteva kilograme în plus.

„Oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate”

Oana Roman a slăbit 20 de kilograme și spune că urmează dieta postului intermitent, adică nu mănâncă nimic 16 ore, apoi mănâncă puțin într-un interval de 8 ore.

„Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri.

Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri.

Da, am o dietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”, a declarat Oana Roman la Antena Stars, potrivit Antena3.

„Trebuie să-mi fac o abdominoplastie”

Vedeta a mărturisit că își dorește să facă o operație care nu este neapărat estetică, ci mai mult medicală. Este vorba despre abdominoplastie, intervenție care o va ajuta să scape de cicatricile de pe abdomen.

„Gușă nu mai am, mi-a rămas un pic de piele. Din cauza faptului că am slăbit, mi s-a lăsat un pic pielea. Asta e! O să reparăm și asta în curând.  De mult timp vreau să-mi fac o operație care nu este neapărat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neapărat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit.

Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neapărat”, a mai spus Oana Roman.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:40 - Severodoneţk este „în întregime ocupat de ruşi”, a anunțat primarul oraşului ucrainean
20:13 - Ministrul ucrainean de Externe: Tot ce-i rămâne Rusiei e să scuipe ameninţări. Își arată slăbiciunea / Noi suntem alături de Moldova prietenă pentru candidatura la UE
19:46 - Protest la Munchen înainte de Summitul G7: Mii de persoane au manifestat împotriva schimbărilor climatice și a războiului (VIDEO)
19:21 - Robert Glință, locul 4 la proba de 50 de metri spate, la Mondialele de Natație
19:06 - Grav accident în Capitală: Două maşini şi un troleibuz s-au ciocnit pe Calea Văcărești. Unul dintre autoturisme a ajuns pe linia de tramvai
18:54 - „Make Colţea great again!”, sloganul noului manager al Spitalului Colțea. Prioritățile medicului Bogdan Furtună: „Pacienții așteaptă de la noi un act medical de calitate, condiții decente și empatie”
18:25 - Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 26 iunie – 2 iulie. Berbecii sunt norocoșii zodiacului și li se permite o expansiune cu totul și cu totul ieșită din comun (VIDEO)
18:00 - Boris Johnson se teme că Ucraina va fi obligată să încheie o pace „rea” cu Rusia: Dacă Putin câștigă, vom suferi „un dezastru economic pe termen lung”
17:25 - Reacție la decizia-șoc din SUA: Guvernul francez vrea să înscrie dreptul la avort în Constituţie: „Pentru toate femeile, pentru drepturile omului, trebuie să gravăm asta în piatră”
16:50 - O destinație preferată de turiști: Lacul din România în care poţi face o baie rece, dar şi caldă în acelaşi timp