Oana Roman îi răspunde răutăților Iuliei Albu: „Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, în schimb, bunul simț e universal valabil”

Oana Roman îi răspunde răutăților Iuliei Albu: „Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, în schimb, bunul simț e universal valabil”
Oana Roman îi răspunde răutăților Iuliei Albu: „Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, în schimb, bunul simț e universal valabil”. Sursa foto: Instagram @oanaromanelisei & @iamiuliaalbu

Oana Roman i-a răspuns Iuliei Albu, după ce criticul de modă a făcut o serie de comentarii răutăcioase la adresa stilului vestimentar al vedetei. Fiica lui Petre Roman a ridiculizat-o pe Iulia Albu și i-a reproșat lipsa de bun-simț și simțul estetic kitchos, potrivit VIVA.

Oana Roman și Iulia Albu au dispute de ceva vreme și totul a pornit de la criticul de modă care a comentat în repetate rânduri ținutele Oanei, în termeni foarte ironici.

Iulia Albu critică oamenii „lipsiți de bun-gust”

De curând, Iulia Albu a criticat-o din nou pe Oana Roman în cadrul emisiunii „Poliția Modei”. Criticul de modă a avut câteva comentarii la adresa partenerei lui Marius Elisei. A spus că nu criticat-o niciodată pentru aspectul fizic, ci pentru ținute. Mai exact, fosta soție a lui Mihai Albu a declarat că toți oamenii pe care ea îi consideră „lipsiți de bun-gust” intră în „gura ei”.

Iulia a ținut să menționeze însă că este deranjată de faptul că Oana Roman și-ar edita pozele prea mult.

Soția lui Marius Elisei a fost foarte deranjată de comentariile Iuliei Albu, așa că i-a dat replica într-o manieră usturătoare. Oana Roman i-a reproșat Iuliei Albu că este lipsită de bun-simț și a făcut aluzie chiar la stilul ei vestimentar, pe care l-a numit kitchos.

„Bunul gust este un lucru absolut subiectiv”

Oana Roman a adresat, o replică usturătoare pentru Iulia Albu, după ce aceasta din urmă a criticat-o din nou. Fiica Mioarei și a lui Petre Roman a reacționat pe rețelele de socializare, la adresa criticului de modă.

Oana a susținut că preferă mai degrabă bunul simț decât bunul gust.

„Mi se pare o meserie cel puțin ciudată. Bunul gust este un lucru absolut subiectiv, ceea ce mie mi se pare de bun gust, poate altora li se pare de prost gust, nu e universal valabil.

Nu cred că e valabil să invocăm bunul gust pentru a da verdicte despre alții. În schimb, bunul simț e universal valabil, e o normă pentru toată lumea”, a transmis Oana Roman.

Urmăriți B1TV.ro și pe