Oana Zăvoranu, amenințată cu un cuțit în trafic: Vă omor, Zăvoranco te tai! Vedeta a recurs imediat la un gest extrem

Foto: Facebook / Oana Zăvoranu

Vacanța de Revelion a Oanei Zăvoranu s-a încheiat într-un mod total înfricoșător. Vedeta și iubitul ei au fost amenințați, în trafic, cu un cuțit. Totul s-a petrecut în Azuga, iar imaediat după incident brunetă a decis să meargă direct la poliție, acolo unde a depus plângere.

Oana Zăvoranu și iubitul ei au avut parte de momente de spaimă în Azuga, atunci când s-au întors de la munte. Cei doi se aflau la ieșirea din stațiune, iar iubitul brunetei ar fi încercat să efectueze o depășire atunci când un bărbat i-a pus mașina perpendicular și i-a amenințat cu un cuțit. Mai multe imagini de la Revelionul Oanei Zăvoranu descoperiți în galeria foto de AICI!

Oana Zăvoranu și iubitul ei, momente de panică când au fost amenințați în trafic

Bruneta a povestit exact cum s-a petrecut totul, iar imediat după incident a mers la Poliție, acolo unde i-a depus plângere bărbatului care a agresat-o în trafic.

„Ne întorceam de la Bran unde am petrecut cu prietenii de la Bușteni și veneam către București și ne-am băgat într-o depășire la ieșirea din Azuga și vedeam că unul iese de pe banda noastră și se pune de-a curmezișul benzii opuse.

Ne-am băgat înapoi și noi am mai mers 3 metri, din nou a vrut să se bage în depășire, din nou s-a pus pe bandă, a ieșit din mașină cu un cuțit și a început să ne amenințe: vă tai, vă omor, ce credeți nenorociților că dacă sunteți din București vă bagați? Zăvoranco, te tai! Am rămas blocată, a ieșit intre timp și lumea pentru că asta blocase ambele sensuri”, a declarat Oana Zăvoranu, la Antena 3.

Bruneta a recurs la un gest extrem și s-a dus direct la Poliție

Oana Zăvoranu și iubitul ei nu au stat pe gânduri și s-au dus imediat la Poliție, pentru a depune plângere pe numele bărbatului care i-a amenințat cu un cuțit.

Am depus plângere penală spunându-le polițiștilor că a ieșit cu cun cuțit, el a spus că nu e adevărat, apoi polițiștii au percheziționat mașina și au găsit unul dintre cuțite aflat în buzunarul șoferului de la ușă. Am făcut plângere și mergem mai departe pentru că este inadmisibil pur și simplu un psihopat iți taie calea”, a povestit Oana Zăvoranu, pentru sursa citată mai sus.

Frumoasa brunetă a petrecut Revelionul la Bran, alături de mai mulți prieteni și de iubitul ei.