Oana Zăvoranu despre participarea la Survivor: „Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”

Oana Zavoranu nu mai vrea s[ audă nimic de emisiunea Survivor. Foto: Facebook/ Oana Zavoranu.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai scandaloase celebrități din showbizul românesc. Vedeta este cunoscută publicului larg pentru reacții aprinse și replici acide.

Oana Zăvoranu nu mai vrea să audă nimic de Survivor

Bruneta este invitată să participe în mai multe emisiuni, însă, aceasta este mai selectivă atunci când vine vorba despre proiecte în care vrea să se implice. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

Sunt multe voci care spun că i s-ar potrivi proiectul Survivor. Vedeta are un caracter puternic și ar putea să facă fața încercărilor din cadrul emisiunii.

Se pare că vedeta nu este foarte entuziasmată și încântată de ideea fanilor. Aceasta spune că nu se vede participând în Survivor.

„Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”, a afirmat Oana Zăvoranu pe Instastory.

Vedeta s-a mutat pe YouTube. Aceasta și-a creat propriul canal, în care se implică foarte mult. Oana Zăvoranu a devenit, recent, și consilierul de imagine al primarului sectorului 5, Cristian Popecu Piedone.

Oana Zăvoranu sinceră ca niciodată

Femeia primește diferite întrebări de la urmăritorii paginii personale. Deseori, acestea sunt personale și țin de viață privată Prezentatoarea a fost întrebată, acum ceva timp, dacă suferă din cauza depresiilor și cum înfruntă gânduri angoase.

Spre surprinderea admiratorilor, viața vedetei nu e atât de ușoară. Oana a avut depresii, anxietăți, dar a știut cum să se descurce cu acestea probleme.

„Logic! Ambele din abundență chiar! Tu chiar pui botul la viețile perfecte afișate de toate gloabele și prefăcutele? Trezește-te!”, a exclamat Oana Zăvoranu.

Vedeta a mai făcut un apel către cei care o urmăresc. Oana a venit cu rugămintea de a nu îi trimite mesaje cu cauze umanitare, pentru că nu are suficientă încredere în asemenea mail-uri.

„Nu am bani de dat, am de luat! De la hoți și escroci! Apropo, poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro? Aș avea nevoie. Mulțumesc anticipat”, a ironizat Oana Zăvoranu.

Urmăriți B1TV.ro și pe