Oana Zăvoranu despre participarea la Survivor: „Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”

Oana Zavoranu nu mai vrea s[ audă nimic de emisiunea Survivor. Foto: Facebook/ Oana Zavoranu.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai scandaloase celebrități din showbizul românesc. Vedeta este cunoscută publicului larg pentru reacții aprinse și replici acide.

Oana Zăvoranu nu mai vrea să audă nimic de Survivor

Bruneta este invitată să participe în mai multe emisiuni, însă, aceasta este mai selectivă atunci când vine vorba despre proiecte în care vrea să se implice. Vezi mai mult poze în galeria foto de AICI.

Sunt multe voci care spun că i s-ar potrivi proiectul Survivor. Vedeta are un caracter puternic și ar putea să facă fața încercărilor din cadrul emisiunii.

Se pare că vedeta nu este foarte entuziasmată și încântată de ideea fanilor. Aceasta spune că nu se vede participând în Survivor.

„Niciodată în emisiuni de slugărnicie, minciuni și umilință!”, a afirmat Oana Zăvoranu pe Instastory.

Vedeta s-a mutat pe YouTube. Aceasta și-a creat propriul canal, în care se implică foarte mult. Oana Zăvoranu a devenit, recent, și consilierul de imagine al primarului sectorului 5, Cristian Popecu Piedone.

Oana Zăvoranu sinceră ca niciodată

Femeia primește diferite întrebări de la urmăritorii paginii personale. Deseori, acestea sunt personale și țin de viață privată Prezentatoarea a fost întrebată, acum ceva timp, dacă suferă din cauza depresiilor și cum înfruntă gânduri angoase.

Spre surprinderea admiratorilor, viața vedetei nu e atât de ușoară. Oana a avut depresii, anxietăți, dar a știut cum să se descurce cu acestea probleme.

„Logic! Ambele din abundență chiar! Tu chiar pui botul la viețile perfecte afișate de toate gloabele și prefăcutele? Trezește-te!”, a exclamat Oana Zăvoranu.

Vedeta a mai făcut un apel către cei care o urmăresc. Oana a venit cu rugămintea de a nu îi trimite mesaje cu cauze umanitare, pentru că nu are suficientă încredere în asemenea mail-uri.

„Nu am bani de dat, am de luat! De la hoți și escroci! Apropo, poate cineva să mă împrumute și pe mine cu câteva milioane de euro? Aș avea nevoie. Mulțumesc anticipat”, a ironizat Oana Zăvoranu.

Ultima oră
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale
20:46 - Varianta Omicron, detectată și în Germania și Italia. Patru țări europene au depistat până acum cazuri de infectare cu tulpina sud-africană