Ozana Barabancea a răbufnit după ce a tot fost aspru criticată. „Semnez eu, păcătoasa, artificiala, obraznica” (FOTO)

Ozana Barabancea a răbufnit după internauții au criticat-o, acuzând-o că își editează pozele pe care le publică pw Instagram. Jurata de la „Te cunosc de undeva” susține că este liberă să posteze ce fotografii vrea, indiferent dacă acestea sunt editate sau nu și că multe și-ar dori să fie măcar o zi în pielea ei.

Motivul pentru care Ozana Barabancea a fost criticată

De mai bine de câteva zile, fanii i-au atras atenția Ozanei Barabancea pentru că își editează chipul în mod excesiv în fotografiile pe care le publică pe rețelele sociale.

„Eu chiar nu mi mai dau seama cum arata femeia asta”, „Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele?”, „Mai usor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic sa te iubesti si sa te arăți exact asa cum esti tu pentru ca esti FRUMOASĂ fără faceapp” sau „Pune si fără filtru o poza… Asa zici ca esti o barbie”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit jurata de la „Te cunosc de undeva” în ultima vreme.

După această avalanșă de critici, Ozana Barabancea nu a mai rezistat și a răbufnit. Aceasta le-a spus internauților că este liberă să posteze ce poze vrea ea, indiferent dacaă sunt editate sau nu. Pe lângă acest lucru, le-a mai spus urmăritorilor ei că este este mândră de tot ce este și că multe ar vrea să fie măcar o zi în locul ei.

„Bună dimineața , amabililor , inteligenților , ințelepților , imaturilor , naturalilor , neprihăniților , pioșilor !

Semnez Eu , păcătoasa, editata , artificiala , obraznica ! Ce bine că SUNT !

Lăsați mesajele de “lupi moraliști și sfătoșii satului” ! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea ! Si imi permit să pun ce poze vreau ! Cu poze Editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea.

Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele ! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi!”, a scris Ozana Barabancea pe Instagram.

Motivul pentru care Ozana Barabancea a fost criticată

Urmăriți B1TV.ro și pe