Ozana Barabancea, în excursie în timp ce ar fi fost infectată cu noul coronavirus. Pe unde se plimba nestingherită solista (GALERIE FOTO)

Ozana Barabancea a fost testată pozitiv pentru COVDI-19, după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Solista este una dintre vedetele show-ului „Te cunosc de undeva”, ocupând încă de la debutul pe micile ecran un loc la masa juraților. Vedeta s-ar afla în prezent internată la Spitalul Matei Balș. Vedeta a fost testată pozitiv, alături de Andrei Ștefănescu, concurent în noul sezon al emisiunii.

Weekendul trecut însă, când nu știa că este infectată, Ozana se plimba liniștită prin Sinaia, alături de o prietenă, scrie Replicaonline. Solista a fost fotografiată în stațiunea montană, alături de o altă femeie, iar potrivit sursei citate anterior cele două ar fi intrat în contact cu mai multe persoane aflate la o terasă, dar și-au continuat plimbare după câteva minute și nu ar fi dorit să se așeze la masă, notează sursa citată anterior.

Pe conturile de social media, Ozana a postat mai multe imagini de la munte, printre care și o fotografie alături de femeia blondă cu care a fost surprinsă la terasă de publicația citată anterior.

Ozana Barabancea, internată la Matei Balș

Solista Ozana Barabancea este în prezent internată la Spitalul Matei Balș, acolo unde se află și alți doi colegi de platou, Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, potrivit Gândul. Mai mult decât atât, artista ar fi fost repartizată la o rezervă din secția pentru copii, pentru că le secția dedicată adulților nu ar mai fi existat locuri libere, scrie sursa citată anterior.

Ozana și Marcel Pavel ar urma să fie ținuți sub observație de medicii până în prima jumătate a lunii iulie. Contactată de reporterii Gândul, Ozana Barabancea ar fi refuzat să comenteze situația sau să ofere o declarație. „Nu vreau să fac nicio declarație! Nu mai insistați!”, a spus această potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe