Ozana Barabancea, infectată cu COVID-19 după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internată

Ozana Barabancea, infectată cu COVID-19 după ce a intrat în contact cu Marcel Pavel. Artista ar fi deja internată

Încă o vedetă din România este infectată cu noul coronavirus, după ce s-a aflat că celebrul cântăreț Marcel Pavel a fost testat pozitiv.

Se pare că și Ozana Barabancea a contractat noul coronavirus, fiind chiar printre vedetele care s-au întâlnit în ultimele zile cu Marcel Pavel.

În vârstă de 51 de ani, Ozana Barabancea a aflat azi, în jurul prânzului, că testele făcute pentru virusul SARS-CoV-2 sunt pozitive.

Informația a fost făcută sub protecția anonimatului de cadre medicale de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Mai mult, vedeta a fost deja internată.

“A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja în spital, la Matei Balș”, au declarat surse medicale pentru Gândul.ro.

Pe de altă parte cântăreața nu a vrut să confirme sau să infirme informația potrivit căreia este infectată cu COVID-19.

Marcel Pavel, diagnosticat cu COVID-19

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Cântărețul a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București. CântărețulMarcel Pavel,despre care se știaîncă de miercurică este suspect de coronavirus și care aștepta analizele testelor,a fost transportat de urgență la spital cu izoleta.

Artistul se simțea rău de câteva zile, însă credea că are o simplă răceală. El a fost testat pentru Covid-19 la începutul săptămânii, iar miercuri aștepta rezultatele.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declaraseMarcel Pavelcu câteva ore înainte de a afla rezultatul.

Marcel Pavelnu a fost asimptomatic. Primele simptome auapărut în timp ce se afla pe platoul de filmare de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Totuși, starea de sănătate a acestuia este stabilă, având simptome ca de răceală, după cum afirma chiar el miercuri.

Urmăriți B1TV.ro și pe