Părerea Angelinei Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt. „O interesează cu cine se întâlnește el doar dacă…”

Părerea Angelinei Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt. „O interesează cu cine se întâlnește el doar dacă...”
sursa Foto: realtalktime.com

Brad Pitt iubește din nou. Potrivit presei internaționale, actorul ar trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de modelul Nicole Poturalski. Chiar dacă Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în anul 2016, mulți s-au întrebat care este părerea actriței despre idila fostului soț. O sursă a dezvăluit că pe Angelina Jolie o interesează cu cine se întâlnește tatăl celor șase copii ai ei.

Părerea Angelinei Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a fost văzut în Franța cu noua sa iubită miercuri, 26 august.

După ce s-a aflat de această idilă a lui Brad Pitt cu Nicole Poturalski, gândul tuturor s-a îndreptat spre Angelina Jolie și la ce crede aceasta despre relația fostului partener de viață.

O sursă apropiată actriței a dezvăluit că pe Angelina o interesează cu cine se vede Brad Pitt doar dacă îi afectează pe copiii lor.

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă”, precizează sursa pentru Hollywood Life, potrivit Elle.

în momentul de față, Angelina Jolie se dedică complet copiilor ei.

„Pur și simplu nu reprezintă o prioritate pentru ea acum. Tot ce o interesează e fericirea copiilor ei. Continuă să fie acolo pentru aceștia zi și noapte și face tot posibilul ca ei să se simtă iubiți, sprijiniți și în siguranță. Sunt prioritatea ei numărul unu și așa va rămâne pentru totdeauna”, a mai spus sursa.

Speculațiile unei relații dintre Brad Pitt și Nicole Poturalski au apărut după ce aceștia au fost surprinși în timp ce se sărutau înainte de a urca la bordul avionului privat. Cuplul se pregătea să părăsească Parisul și să se îndrepte spre reședința actorului din sudul Franței.

Angelina Jolie nu are de gând să își refacă viață alături de cineva

În ceea ce privește viața sentimentală a Angelinei Jolie, o altă sursă a declarat că actrița nu se gândește să își refacă viața alături de cineva prea curând.

„Angie e în primul rând mamă”, spune sursa. „A doua și a treia parte a zilei e tot mamă. Restul, legat de relații sau cu cine se întâlnește Brad nu o poate interesa mai puțin”.

Potrivit sursei, Angelina Jolie a trecut de mult peste desărțirea de Brad Pitt și că se concentrează pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea.

„Vrea să fie amintită în primul rând ca mamă. Cineva dispus să ajute la schimbarea lumii. Joacă în filme și le regizează pentru a-i fi mai ușor să își facă opiniile auzite, dar să fie mamă e de fapt jobul ideal pentru ea. Chiar nu vrea să se încarce cu informații despre relațiile lui Brad”, a mai declarat sursa.

Ultima oră
21:16 - Dacian Cioloș: Dacă PNL vrea USL 2 cu PSD, ca să se asigure că nu mai intră în Parlament în 2024, e treaba lor (VIDEO)
21:07 - DIICOT a destructurat o grupare din Brașov, specializată în trafic de persoane în Marea Britanie
20:49 - Dacian Cioloș: Florin Cîțu a insistat să coordoneze el campania de vaccinare, și vedem unde suntem azi, și-a cumpărat funcția în PNL cu bani de la buget, 10 miliarde, și s-a lăudat cu PNRR-ul la care au lucrat miniștrii, nu el (VIDEO)
20:29 - Premierul Florin Cîțu, citat motivațional din Margaret Thatcher, în ziua în care s-a decis când va fi votată moțiunea PSD
20:28 - USR-PLUS, gata să voteze inclusiv moțiunea de cenzură a PSD anti-Cîțu: „E terminat ca premier”
20:15 - Vlad Voiculescu: Azi suntem în top 5 mondial după numărul de infectări și decese. ”România normală” promisă, un stat complet iresponsabil. Florin Cîțu să înceteze cu manipularea datelor și să ceară ajutor internațional
20:05 - Cozi de kilometri întregi în benzinăriile din Marea Britanie. Cum s-a ajuns ca 90% dintre stații să rămână fără combustibil
20:01 - Ea a fost marea dragoste a lui Cătălin Măruță, până să o cunoască pe Andra (FOTO)
19:42 - Lucian Bode, întrebat de ce nu a intervenit pentru respectarea măsurilor anti-COVID la congresul PNL: Eu acolo nu eram nici organizator, nici ministru de Interne / Reacția lui Florin Cîțu (VIDEO)
19:18 - Medicul Radu Țincu: Se poate ajunge la jumătatea lunii octombrie la 20.000 de cazuri de COVID-19 diagnosticate în fiecare zi, dacă nu se vor lua măsuri