Părerea Angelinei Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt. „O interesează cu cine se întâlnește el doar dacă…”

Părerea Angelinei Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt. „O interesează cu cine se întâlnește el doar dacă...”
sursa Foto: realtalktime.com

Brad Pitt iubește din nou. Potrivit presei internaționale, actorul ar trăi o frumoasă poveste de dragoste alături de modelul Nicole Poturalski. Chiar dacă Brad Pitt și Angelina Jolie s-au despărțit în anul 2016, mulți s-au întrebat care este părerea actriței despre idila fostului soț. O sursă a dezvăluit că pe Angelina Jolie o interesează cu cine se întâlnește tatăl celor șase copii ai ei.

Părerea Angelinei Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, a fost văzut în Franța cu noua sa iubită miercuri, 26 august.

După ce s-a aflat de această idilă a lui Brad Pitt cu Nicole Poturalski, gândul tuturor s-a îndreptat spre Angelina Jolie și la ce crede aceasta despre relația fostului partener de viață.

O sursă apropiată actriței a dezvăluit că pe Angelina o interesează cu cine se vede Brad Pitt doar dacă îi afectează pe copiii lor.

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă”, precizează sursa pentru Hollywood Life, potrivit Elle.

în momentul de față, Angelina Jolie se dedică complet copiilor ei.

„Pur și simplu nu reprezintă o prioritate pentru ea acum. Tot ce o interesează e fericirea copiilor ei. Continuă să fie acolo pentru aceștia zi și noapte și face tot posibilul ca ei să se simtă iubiți, sprijiniți și în siguranță. Sunt prioritatea ei numărul unu și așa va rămâne pentru totdeauna”, a mai spus sursa.

Speculațiile unei relații dintre Brad Pitt și Nicole Poturalski au apărut după ce aceștia au fost surprinși în timp ce se sărutau înainte de a urca la bordul avionului privat. Cuplul se pregătea să părăsească Parisul și să se îndrepte spre reședința actorului din sudul Franței.

Angelina Jolie nu are de gând să își refacă viață alături de cineva

În ceea ce privește viața sentimentală a Angelinei Jolie, o altă sursă a declarat că actrița nu se gândește să își refacă viața alături de cineva prea curând.

„Angie e în primul rând mamă”, spune sursa. „A doua și a treia parte a zilei e tot mamă. Restul, legat de relații sau cu cine se întâlnește Brad nu o poate interesa mai puțin”.

Potrivit sursei, Angelina Jolie a trecut de mult peste desărțirea de Brad Pitt și că se concentrează pe lucrurile care contează cu adevărat pentru ea.

„Vrea să fie amintită în primul rând ca mamă. Cineva dispus să ajute la schimbarea lumii. Joacă în filme și le regizează pentru a-i fi mai ușor să își facă opiniile auzite, dar să fie mamă e de fapt jobul ideal pentru ea. Chiar nu vrea să se încarce cu informații despre relațiile lui Brad”, a mai declarat sursa.

Ultima oră
00:36 - Daniel Coriu (Colegiul Medicilor): Mulți bolnavi COVID au murit cu zile. Cum am ajuns aici? Neîncrederea în mesajul medicilor și al autorităților. La acest lucru au contribuit și unii colegi de-ai noștri (VIDEO)
23:57 - Premierul ungar Viktor Orban acuză Washingtonul şi Bruxellesul că se amestecă în politica internă a țării pentru ca el să piardă alegerile
23:45 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre conservarea energiei și prelungirea vieții. „Un om cu credință în Dumnezeu nu se stresează” (VIDEO)
23:23 - Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic: Despre longevitate. „Se consideră că deja s-a născut omul care va trăi mia de ani” (VIDEO)
22:51 - Gazprom a avertizat Republica Moldova că va sista livrarea gazelor din 1 decembrie dacă nu-şi achită datoriile
22:34 - Arhiepiscopia București își pune la dispoziție capelele. Morgile spitalelor nu mai fac față numărului de decese COVID
22:13 - România cere sprijin internaţional pentru gestionarea crizei COVID / CNSU a adoptat o Hotărâre privind solicitarea de medicamente, echipamente şi echipe medicale
21:50 - Panică la meciul Dinamo – Rapid: Lui Alexandru Răuță i s-a făcut rău. A fost urcat în ambulanță cu masca de oxigen pe față
21:44 - Daniel Funeriu: În democrație nu poți să interzici prostia, prostia politicienilor care sunt incapabili să prevadă. În iunie – iulie, când Franța se pregătea de valul 4, nouă ni se spunea că am învins pandemia (VIDEO)
21:17 - Alexandru Rafila: E necesară o solidaritate națională, care să implice vaccinarea anti-COVID și înțelegea faptului că fiecare dintre noi e parte din acest efort