Patru “mascați” de la Poliția Capitalei sunt cercetați după ce au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam

Patru “mascați” de la Poliția Capitalei sunt cercetați după ce au fost bodyguarzi la nunta lui Florin Salam
Nuntă Florin Salam, sursă foto: captură YT

Câțiva luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Poliției Capitalei sunt cercetați disciplinar.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit în data de 1 iunie 2022

Cei patru “mascați” de la Poliția Capitalei s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta cântărețului Florin Salam, arată știrileprotv.ro.
Ei riscă să fie chiar și anchetați penal dacă se va dovedi că în trecut aceștia au mai încasat bani pentru care nu au plătit impozite și pe care nu i-au menționat în declarațiile de avere.

Foto: Instagram

„Având în vedere informațiile vehiculate în spațiul public cu privire la faptul că ,,Patru mascați de la Poliția Capitalei, sunt cercetați disciplinar după ce s-au angajat ca bodyguarzi”, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, transmite Poliția Capitalei.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au căsătorit, pe 1 iunie, la Constanța, într-un club de lux din Mamaia. La eveniment au participat sute de persoane, vedete, oameni de afacei și lideri ai lumii interlope.

Urmăriți B1TV.ro și pe