Povestea de dragoste dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea. Cum a dezamăgit-o actorul pe frumoasa știristă de la Pro TV

Povestea de dragoste dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea. Cum a dezamăgit-o actorul pe frumoasa știristă de la Pro TV

Mihai Bendeac continuă seria declarațiilor controversate. Actorul a mărtusit recent că Lavinia Petrea, frumoasa prezentatoare a Stirilor PRO TV, a fost îndrăgostită de el.

Mai mult, vedeta de la Antena 1 regretă acum că nu s-a implicat într-o relație cu frumoasa blondă.

Cum s-au cunoscut Mihai Bendeac și Lavinia Petrea

Actorul a dezvăluit că a fost coleg de liceu cu frumoasa stiristă, iar în adolescență, ea i-ar fi împărtășit faptul că este îndrăgostită de el.

După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, eu nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac, potrivit libertatea.ro.

Bendeac nu mai are acum nicio șansă la inima frumoasei jurnaliste, pentru că ea este căsătorită de mulți ani cuprocurorul Romulus Varga și au împreună trei copii. Pe de altă parte, actorul ajuns la 38 de ani nu și-a găsit sufletul pereche.

Urmăriți B1TV.ro și pe